Nejstylovější svršek jara? Trenčkot lehký jako pírko

Na pohled připomínají trenčkoty, jakmile se jich ale dotknete, zjistíte, že o klasickém kabátu nemůže být ani řeč. Tyto svršky jsou tak lehké, že vám budou suplovat spíše sako. V následujících týdnech si jich tak můžete užít dosyta.

Pláště z lehoučkého, splývavého materiálu si zamilujete na první dotek. Komfortnější svršek už nenajdete. Nemluvě o tom, že se tyto kabátky nacházejí na vrcholu módních trendů. Pokud navíc natrefíte na nemačkavý materiál (otestujte už v obchodě stiskem dlaně), máte vyhráno.

S žádným velkým zahřátím nečekejte, tyto svršky jsou čistě jarní a některé dokonce i letní (použít se dají ráno nebo večer místo svetříku) záležitostí. Nosit se dají s lecčím, naším horkým favoritem jsou ovšem krátké délky. S šortkami nebo sukní bude delší kabát příjemně kontrastovat. Stejně jako úzké kalhoty nebo pouzdrové šaty. Trenčkoty ale můžete nosit i v kombinaci s ležérními boyfriend džíny. Když je navíc doplníte stylovým kloboukem, budete za hvězdu.

Nejuniverzálnější je bílá varianta, která je ale na druhou stranu náročnější na údržbu. Dobře vypadají i světlé odstíny typu vybledá šedá, pastelově modrá nebo třeba broskvová. Inklinujete k tmavším barvám? Vyberte si černou klasiku nebo jemnější variantu, tmavě modrou či šedou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat