Opisování povoleno! Nalakujte si nehty jako modelky na přehlídce

Držet krok s trendy můžete i jinak než jen pomocí oblečení. Do módních odstínů můžete zahalit i své nehty. Které laky nejvíce bodovaly na přehlídkách pro jaro/léto 2015? Pojďte se s námi podívat na ruce modelek.

Typicky jarní odstíny nečekejte. Na růžovou byste narazily jen stěží. Zástupkyní světlých laků, které můžete nosit všude a ke všemu, se stala bílá. Správný bílý lak by měl být 100% krycí, lehké varianty se nepočítají. Dobrou službu vám prokáže odstín Alpine Snow od OPI nebo White On od Sally Hansen.

Vaše nehty zazáří, a to doslova, s metalickými odstíny. Je jedno, jestli sáhnete po bronzovém laku, zlatě nebo stříbru. Kovy můžete střídat dle libosti. Padl vám do oka lak z přehlídky Giorgio Armani? Pokud si nechcete pořídit rovnou tentýž (u značky Armani ho najdete přímo coby Runway SS15), vyzkoušejte odstíny Glimmer od Topshop nebo Penny Talk značky Essie.

Žhavým trendem byly i syté, modré odstíny, od kobaltové až přes barvu, které se blíží téměř k fialové. Na přehlídce Zang Toi se modrá kombinovala s bílými konci. Chcete si tento trend vyzkoušet na vlastních rukách? Porozhlédněte se po matném laku Midnight Kiss od Rimmel nebo Saturated z dílny Orly.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat