Nejstylovější sluneční brýle jara! Které si nasadíte vy?

Mžourání je out! Sluneční brýle by neměly být volbou, ale povinností. Nebo snad stojíte o nadbytečné vrásky kolem očí, nemluvě o zánětu spojivek? A navíc – proč se bránit, když jsou všude tak krásné kousky?

Na větu „mně žádné nesluší“ rovnou zapomeňte. S touto výmluvou u nás nepochodíte. Vhodné brýle se najdou pro každého, i když je pravda, že zatímco někomu sluší skoro všechny, jiní mohou chvíli tápat. Univerzální recept neexistuje – můžete si vytipovat určitý tvar, ale záleží na každém detailu, barevném provedení a velikosti. Pomůže proto jediné – obrnit se trpělivostí a zkoušet. Obecná poučka nicméně říká, že byste měla vybírat brýle, které vyváží tvar vašeho obličeje. Vhodné jsou oblé tvary pro hranatější rysy a naopak ostřeji tvarované pro kulatější tvář. Velkou roli hraje ale i výrazný rám nebo odstín.


Nejlichotivějšími brýlemi jsou klasické pilotky. Ty se stejně jako loni nosí nejvíce se zrcadlovým efektem. V kurzu jsou i různě tónovaná skla. Trendy u slunečních brýlí vždy odrážejí aktuální módní situaci, setkávat se tak budete i s retro kousky, zejména ze šedesátých a sedmdesátých let. Brýle poslední dobou také dost povýšily a fungují v podstatě jako módní doplněk, určitě se proto nebojte výraznějších kusů. Hodit by se ale měly k tomu, co máte zrovna na sobě – a tím nemyslíme barevně. Mnohem důležitější je styl a fakt, zda jde o brýle čistě moderní, klasické nebo s retro nádechem.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat