Nejlepší motivace ke sportu: Oblečení, které nebudete chtít sundat!

Není čas ztrácet čas. Zatímco v zimě jste nad svými absencemi v posilovně mohly mávnout rukou, s blížícím se létem narůstá panika. Víte, že pohyb potřebujete jako sůl, jak se ale ke sportu dokopat? Jeden tip bychom pro vás měli. Zainvestujte do stylového oblečení.

Pokud máte pohyb v krvi a nemusíte se k němu přemlouvat, gratulujeme. Spousta žen ale v tomto směru potřebuje trochu popostrčit. Velkou roli hraje samozřejmě i věk. Zatímco ve dvaceti si můžete dovolit cvičení bojkotovat, po třicítce začnete chápat, že ona pevná kůže, kterou vám příroda nadělila, je jen dočasným dárkem. K pohybu byste se ale neměly nutit jen kvůli postavě, nezbytný je samozřejmě i pro vaši celkovou kondici a zdraví.

Chcete-li samy sebe patřičně namotivovat, dejte si nejprve maraton po obchodech. Ať už si pořídíte nové tenisky, legíny nebo krásný top, budete je chtít co nejdříve vyzkoušet (ověřeno na vlastní kůži!). Nabídka sportovního oblečení se navíc poslední dobou stále rozšiřuje do běžných obchodních řetězců. Pro jednotlivé kusy tak nemusíte vyrážet jen do specializovaných obchodů. Za pár korun si pořídíte barevnou sportovní podprsenku (ta je při cvičení naprostou nezbytností), vzorované legíny nebo „jen“ tričko. Inspiraci najdete mezi módními tipy, které jsme pro vás nasbírali. Sportu (a módě) zdar!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat