Začíná doba zkracování. Vyměňte džíny za šortky!

Ani v létě se nemusíte vzdávat oblíbeného denimu. Dlouhou variantu jednoduše vyměňte za šortky! A než začnete namítat, že si kraťoučké délky nemůžete dovolit – do módního výběru jsme zařadili i ty delší.

Džínové kraťasy totiž nemusejí nutně sahat jen těsně pod zadek. Velmi dobře budou vypadat i ty do půli stehen a nad kolena. Přestože (nebo spíše protože) jsou šortky vyloženě ležérní záležitostí, radíme je kombinovat naopak s uhlazenějšími kousky. Místo toho, abyste sáhly po tričku s potiskem, zvolte raději sofistikovanější variantu. Pokud tedy nejdete jen na rychlou procházku do parku.

Když už bavlněné tričko nebo tílko, tak v kombinaci se sakem nebo třeba vestou (spojení krátkých šortek a dlouhé vesty vypadá skvěle!). Použít můžete také současný letní trend, lehké rozevláté kimono, pod které obléknete jednoduchý top. Nic nezkazíte, když šortky doplníte košilí, ať už klasickou bílou, proužkovanou nebo třeba džínovou. Dvojitý denim je stále in. Doporučit můžeme i lehké halenky a vzdušené topy, které krátké šortky dobře vyváží.

Co se týče obuvi, výjimečně se přikloníme k botám bez podpatku. K ležérnímu denimu se nejvíce hodí ploché sandálky, espadrillky, slip-ony a klidně i kecky. Pokud fandíte balerínkám, doporučujeme je letos vyměnit za módnější variantu lehce do špičky. Chcete-li získat pár centimetrů navíc, vsaďte na klínky nebo lehkou platformu. Pakliže šortky doplníte elegantním topem a sakem, můžete obout i boty na podpatku, například ty se šněrováním. K sestavě kraťasy + triko ale podpatky nenoste.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat