Oblíbené „zvonáče“ jsou zpátky! Zařadíte je do svého šatníku?

Pokud jste je definitivně odepsaly, dlužíte jim omluvu. Oblíbené džíny s nohavicemi do zvonu jsou totiž zpátky. Zůstanete u nostalgických vzpomínek, nebo se do nich znovu nasoukáte? My se přimlouváme za tu druhou variantu!

Móda 70. let měla vliv už na letošní jaro/léto, příchod podzimních kolekcí ale nenechal na pochybách nikoho. Bohémské retro je zpátky a stejně tak i oblíbené „zvonáče“. Nosily jste je kdysi, tak proč byste je nemohly nosit dnes?

Výhodou novodobých džínů do zvonu je fakt, že většina z nich má zároveň zvýšený pas. Zatímco nízké bokové střihy si mohly dovolit jen majitelky bříška plochého jako přistávací dráha, vyvýšený pas, který střed těla trochu stáhne, je přeci jen milosrdnější. Pozor si dejte na délku nohavic, pokud budete džíny nosit s podpatky (nejlépe vypadají ty širší), zkoušejte je raději rovnou s nimi. Není nic horšího než zvony, které jsou příliš krátké. Nezapomeňte, že nohavice by měla vždycky alespoň z nějaké části překrývat botu.

Zvony se také často zaměňují s oblíbeným bootcut střihem. Zatímco bootcuty jsou ale mírně rozšířené jen v nejspodnější části, zvony se postupně rozšiřují už od kolen. Samozřejmě také platí, že čím užší jsou samotné džíny, tím více vynikne rozšíření ve spodní části.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat