Módní hit podzimu: Zabalte se do plédu!

Teď, nebo nikdy. Využijte období, kdy se venkovní teploty stále drží na poměrně příjemných hodnotách, a zabalte se do trendy plédu. Vždyť kabátů si v následujících měsících užijete dost. Mimochodem, až zjistíte, jak jsou plédy příjemné, nedáte je z ruky!

Na první pohled vám nejspíš připomenou oblíbenou deku, ale řekněte, není super mít takový teplý přehoz stále po ruce? Plédy díky svým rozměrům nesedí úplně všem, nejlépe v nich budou vypadat dámy s vyšší postavou. U těch nevadí ani nějaké to kilo navíc – přehozy si rozumí i s oblými tvary. Problematický může být nicméně objemný hrudník. V takovém případě nejspíš nechcete v horní části těla přidávat na objemu. Pomoci nicméně může, když pod pléd obléknete vršek s véčkovým výstřihem, který plochu nenásilně rozbije. Máte patřičnou výšku, ale nevyhovuje vám příliš volný střih? Vyzkoušejte trik s páskem, kdy pléd v pase jednoduše stáhnete. Silueta tak zůstane zachována.

Určitá pravidla je dobré dodržovat i při samotném kombinování. Nejlépe pléd logicky vypadá s úzkými kalhotami (případně pouzdrovou sukní) nebo holýma nohama (mini sukně, šaty nad kolena, šortky). Ano, vidět můžete i modelky s plédem a širokými kalhotami, v reálu ale taková sestava může pokulhávat. Pokud nemáte výšku a postavu modelky, nejspíš to nebude to pravé ořechové.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat