10 nezbytností do každé kabelky

Co žena, to jiný obsah kabelky. Nicméně kdybychom teď všechny naráz vysypaly své kabelky, jistě by se našlo pár věcí, které v nich nosíme všechny. A my vám poradíme, bez kterých nezbytností se moderní žena neobejde.

Takže co napříště přibalit do kabelky?

1. Spínací špendlíky

Naše babičky a maminky je jistě neustále nosily při sobě. A věděly proč! Hodí se ve spoustě situací, především když se něco stane s oblečením (prasklý šev, nefunkční zip apod.).

2. Náplasti

Protože ať už ty nové boty byly v obchodě sebepohodlnější, stejně bude chvíli bolet, než je „rozchodíte“. A taky nikdy nevíte, kdy se říznete třeba o papír nebo si odtrhnete příliš velký kousek nehtové kůžičky, že…

3. Náhradní náušnice

Protože nikdy nevíte, kdy je budete potřebovat (a protože i šperky mají tu vlastnost ztrácet nebo rozbíjet se v nejnevhodnější chvíli – a zatímco rozbité zapínání řetízku spravíte spínacím špendlíkem, náušnici ne).

4. Papírové kapesníčky

A nejen na smrkání, ale i na otření potu nebo „odsátí“ mastnoty z obličeje (ženy, jimž se mastí pleť, vědí, o čem mluvíme).

5. USB flash

Protože dneska už je také v elektronické podobě všechno.

6. Vizitkovník

Kdekdo má vizitku (a vy třeba také) – a pouzdro na vizitky je velmi elegantní způsob, jak je uchovávat.

7. Krém na ruce (nemastný)

Protože i ruce jsou naší vizitkou. A tak by měly být hezky pěstěné a hebké na dotek, když je někomu podáváme (ovšem neměly by být mastné).

8. Kosmetické taštičky na zip

Na drobnosti typu řasenka, pudr, rtěnka, prášek proti bolení hlavy apod. používejte malá pouzdra na zip. Vyhnete se tak přehrabování v kabelce, když si chcete třeba namalovat rty.

9. Desinfekční gel/ubrousky

Nikdy nevíte, čeho všeho se venku dotknete. A protože ne všechny mikroorganismy jsou nám nakloněny, je lepší se postarat o to, aby z našich rukou zmizely.

10. Žvýkačky/mentolky

Protože není nic příjemnějšího, než zjistit, že jste si dala k obědu cibulačku se sýrem a 10 minut poté musíte na důležité jednání… V takové chvíli budete za takový „osvěžovač dechu“ opravdu vděčná.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat