Triky pro vaše hezčí rána. Zkrásněte s nimi přes noc

Přes den toho pro svou krásu uděláme spoustu. Ovšem málokterá z nás si uvědomuje, že i noc může našemu bezchybnému vzhledu napomoci.

Jak? Stačí se držet následujících pět triků pro krásnější rána.

Rozmazlete se hedvábím či saténem

Přemýšlíte, jaké povlečení si pořídit? Pak zapomeňte na bavlnu, len nebo krep a dopřejte si nějaký ten luxus v podobě saténového či hedvábného povlečení. K vašim vlasům a pokožce je totiž mnohem jemnější a nepřispěje k jejich stárnutí a poškození.

Pomozte si olejem

A to kokosovým nebo olivovým, který si jemně vetřete do konečků vlasů. Nepřehánějte to s množstvím, jde jen o to, dopřát vlasům potřebnou výživu, ne je pokrýt mastnotou. Jedenkrát týdně můžete nanést olej po celé délce vlasů ve štědřejší vrstvě, vlasy zabalit do turbanu z ručníku a nechat působit přes noc. Ráno vlasy umyjte.

Zjemněte paty

Začíná pomalu čas, kdy přidáváme další a další vrstvy oblečení. Tak si dopřejte teplo i v noci. A také bezpracnou péči o svá chodidla! Prostě namažte ztvrdlé paty krémem určeným pro nožky, navlečte bavlněné ponožky a nechejte působit přes noc.

Sáhněte do lednice

Používáte před spaním oční krém? Výborně. Ovšem jeho účinnost můžete zvýšit jednoduše tím, že jej budete uchovávat v lednici a nanášet studený. I přes den vaše oční víčka a kruhy pod očima trochu natečou, a tak je chlad příjemně zklidní.

Hydratujte celou noc

Kromě prostřednictvím svého oblíbeného nočního krému můžete potřebnou hydrataci své pokožce dopřát i jinak, a to po celou dobu spánku. Jednoduše zvlhčete vzduch v ložnici. Nemusíte kvůli tomu nutně kupovat speciální zvlhčovače vzduchu (i když samozřejmě můžete), stačí když rozmístíte po pokoji například mokré ručníky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat