Pokaždé jiná, vždy krásná. Taková budete s módou značky Q2!

15.12.2015 | Krása a móda

Váš šatník je naplněný až k prasknutí a vy si i přesto pokaždé zoufáte, že nemáte vůbec nic na sebe? Možná jen nemáte to správné módní obsazení, se kterým se vám tohle rozhodně stát nemůže. Vsaďte proto na stylové kousky od mladistvé značky Q2, která vám nabídne skutečně to, co od módy očekáváte. Můžete s ní být přesně taková, jaká chcete být… Vždy jiná, přesto po módní stránce naprosto dokonalá.

V životě potřebujete být pokaždé jiná

Jednou se hodí být za něžnou květinku, potom se proměnit v sebevědomou a sexy ženu. Ve volném čase je nejlepší zůstat ležérně oblečenou holkou do nepohody, při formálních příležitostech se naopak stát ztělesněním elegantní dámy. Taková v životě zkrátka potřebujete být. Při každé příležitosti jiná, přitom vždy výjimečná. A přesně taková můžete být díky dámskému oblečení od lifestylové značky Q2, jejíž pestrá móda je jako vy sama – krásná, temperamentní a především jedinečná.

Módní značka přesně pro váš styl

Osobitá značka Q2 se na módu dívá z úplně jiného úhlu a naprosto rozumí tomu, co všechno pro dokonalý vzhled skutečně potřebujete. Každá nová kolekce je proto plná do detailů promyšlených kousků, které se dokonale přizpůsobí vaší image, zbylému šatníku a také všem příležitostem, které jsou součástí běžného života. Vysoká kvalita zpracování, moderní pojetí a také nadčasový vzhled jsou v každé kolekci naprosto stěžejní. Jsou to také nezbytné přísady módních koktejlů, které jsou tajným receptem pro nenapodobitelný vzhled.

Maximální atraktivita v každém módním kousku

Vůbec nejlepší na módní značce Q2 je, že si pro to, abyste byla pokaždé atraktivní, určitě nemusíte pořizovat hromadu oblečení. Každý kousek je totiž sestaven tak, abyste ho mohla použít pro řadu různých příležitostí, proto vám klidně postačí samotný základ. Inspirujte se několika stylovými kousky, které by vám rozhodně neměly chybět v šatníku.

Dámské halenky

Pokud ke kterékoli halence zvolíte elegantní sukni nebo kalhoty, získáte vkusný outfit vhodný nejen do práce, ale i pro slavnostní příležitosti. Když k ní naopak obléknete ženské kalhoty, stane se váš outfit rázem svůdný a nebude mu chybět sexy nádech. A jestli chcete být naopak ležérní, doplňte ji jednoduše pohodlnými džíny.


Dámské šaty

Na každou formálnější akci se vám hodí minimalistické dámské šaty. A obzvlášť teď, kdy se blíží vánoční večírky nebo také štědrovečerní večeře, jsou naprostou nutností. Moderní značka Q2 má však v nabídce také šaty, které unosíte třeba do práce.

Dámské svetry

Hřejivé dámské kardigany nebo svetry vám během zimy zaručeně nesmí scházet. Ostatně se také neztratí ani během roku, kdy počasí zrovna není dvakrát přívětivější. Také kardigany se dají využít v každých chvílích, kdy máte chuť zářit a to jak v okamžicích, kdy chcete být elegantní, tak i ležérní.

Vánoce tu budou co nevidět a vy byste si ráda nadělila krásný dárek podle svých představ? Prohlédněte si módní e-shop MARY Fashion, kde na vás čeká spousta fantastických dárků přesně pro vás.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat