4 možnosti, jak se v pohodlí domova zbavit vrásek

15.02.2016 | Krása a móda

Existuje mnoho produktů a metod, jak zlepšit celkový vzhled pleti a redukovat projevy jejího stárnutí. Některé z nich jsou k dispozici pro domácí použití, jiné musí provádět doktor či jiný odborně vyškolený personál. My jsme pro vás nyní připravili soupis toho nejlepšího, čím můžete v domácích podmínkách bojovat proti vráskám a jemným linkám.

1. Hydratační přípravky

Pokud chcete mladistvě vypnutou pleť, pomohou vám hydratační přípravky, jako jsou krémy, séra, emulze a další. Předcházejí vzniku suché kůže, modřinek nebo poškození pokožky, a tím pádem také nepřímo vzniku vrásek. Samy o sobě však vrásky nevyhlazují, doporučuje se proto je kombinovat ještě s dalšími přípravky cílenými přímo na boj s vráskami. Nanáší se po umytí pleti vodou, kdy pleť dokáží udržet krásně hydratovanou.

Vyzkoušejte Hydratační sérum na pokožku Hydr8™ B5!

2. Antioxidační krémy, pleťové vody a masti

Antioxidanty jsou látky, které působí proti negativním efektům volných radikálů, mezi něž mimo jiné patří předčasné stárnutí pleti. A předčasné stárnutí pleti, to přece nikdo nechce. Jenže počet antioxidantů v pleti a organismu snižuje třeba ultrafialové sluneční záření a spousta dalších environmentálních faktorů. Ještě že je možné antioxidanty pleti dodat! Nejen, že antioxidační mastičky, vody a krémy snižují riziko vzniku vrásek, ale navíc napomáhají pleť chránit před poškozením slunečním zářením.

Vyzkoušejte Sérum Retinol 3 TR!

3. Oční krémy

Pokožka pod očima je velmi tenká. Neprodukuje mnoho ochranných olejů, které ji udržují jemnou a vypnutou. A proto jsou tu oční krémy, které mají za úkol omezit otoky a tmavé kruhy pod očima.

Vyzkoušejte Oční krém proti vráskám Dermaheal Cosmeceuticals!

4. Domácí exfoliace

Exfoliace je jedna ze základních metod, jak zlepšit vzhled pleti a eliminovat jemné vrásky. Dochází při ní k odstranění svrchní vrstvy pleti, což odkryje novou pleť a stimuluje její růst. Mezi domácí metody exfoliace patří jednoduché peelingy a speciální krémy. Silné exfoliační metody nejsou vhodné pro osoby s tmavším tónem pleti, protože může dojít ke vzniku jizviček a barevných nerovností. Pokud si s volbou produktu nejste jisti, konzultujte vše se svým dermatologem nebo jiným odborníkem.

Vyzkoušejte Pore Refining Scrub!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat