Jarní trendy ovládly květiny. Začněte je nosit třeba na šatech!

Ptát se, jestli máte rády květiny, je asi zbytečné. Co ale říkáte na jejich zastoupení v módě? Pokud máte pro florální potisky slabost, máme pro vás tip. Vyberte si některé z následujících šatů a nechte do svého šatníku vstoupit jaro!

Výmluvy stranou – květinové potisky si můžete dovolit bez přehánění všechny. Zbytečně nerozebírejte samotný vzor, nejdůležitější je vždy samotný střih šatů a hned v závěsu jejich materiál. Pokud vám budou šaty sedět, může na nich být úplně cokoli. Střih, který nic moc nepromíjí, je zejména pouzdrová klasika. Širší boky nejsou na závadu, objemnější střed těla ale bohužel ano. Menší nedostatky můžete doladit stahujícím body nebo vyššími kalhotkami, které usměrní bříško. V případě výraznějších nedostatků ale tento střih doporučujeme ignorovat.


Pro ženské tvary jsou naopak lichotivé šaty s áčkovou nebo kolovou sukní. Pod tu se schová větší bříško, boky a případně i stehna. A kdo by tušil, že něco maskujete, když má sukně pevnější, ačkový tvar a má tak zkrátka být? Vyzkoušet doporučujeme i zavinovací šaty nebo modely s malým nařasením v oblasti pasu – ty bývají ideální právě pro ženy s plnějším středem těla. Nikdy nepodceňujte materiál. Příliš elastické šaty přilnou k tělu a odhalí každý nedostatek. Vhodné jsou lehké splývavé látky nebo pevnější materiály, které sice kopírují siluetu, ale zbytečně se nepřilepí ke každému záhybu.

Našly jste ty pravé? Gratulujeme! Nezapomeňte, že je rozhodně nemusíte nosit jen s lodičkami ve dnech, kdy potřebujete být za dámu. V kombinaci s ležérními keckami, balerínkami do špičky nebo jednoduchými polobotkami je můžete nosit dnes a denně. Přes šaty můžete přehodit jen lehký kabát, případně sáhněte po džínové bundě, bílém saku nebo koženém křiváku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat