Móda »diktuje« výrazné náušnice. Vyberete si ty své?

Miniaturní pecičky pošlete na dovolenou – na jaře i v létě se budou nosit náušnice, které jen tak někdo nepřehlédne. A my vám představíme ty nejmódnější páry vůbec!

Žádné troškaření! Při výběru náušnic se vyplatí nedržet při zemi. Výrazné páry už navíc nemusíte nosit jen na večer, naopak! Vzpomeňte si na ně i ve chvíli, kdy vyrážíte ven v oblíbených džínách a halence. Právě jednoduchým outfitům sluší nápadný doplněk nejvíce. Že byste utratily celou výplatu, se rozhodně bát nemusíte. Pozornost jsme totiž zaměřili na bižuterii, kterou pořídíte kolem tří set korun.


A které náušnice se budou nosit nejvíce? Velkým tématem sezony je geometrie – v jarních kolekcích najdete spoustu kruhových, trojúhelníkových, obdélníkových a vůbec nejrůzněji tvarovaných párů. Pozornosti se těší také perly, které se nosí extrémně velké a často se objevují v podobě oboustranných náušnic. Z přední strany je viditelná menší perlička, z druhé větší – tato inspirace pochází od značky Dior. In budou i třásně, korálky a jakékoli etnické prvky. Barevné náušnice využijete k oblíbeným šatům i vzdušným halenkám. Porozhlédnout se můžete i po motivu květin.






Celkem 21 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat