Letní líčení 3krát jinak! Které vyzkoušíte vy?

Trocha make-upu, oblíbený stín a řasenka. Chcete vybočit ze stereotypu a vyzkoušet v líčení něco nového? Pokud pokyvujete hlavou, jste na správné adrese. V dnešním článku najdete tři tipy, které jsou na léto jako dělané.

Zaměřili jsme se na líčení, které se hodí na běžné denní nošení. Stačily jste se alespoň trochu opálit? Vrhněte se na bronzování. Ženy se světlejší pletí se mohou inspirovat druhým líčením, ve kterém hraje hlavní roli světle růžový stín. Nebojíte se pustit do něčeho výraznějšího? Začněte testovat oranžové rtěnky. Odstínů je spousta, takže se nemusíte bát, že zrovna vám by žádná neslušela. Oranžovou rtěnku můžete nosit samostatně nebo ve společnosti linek. Zkombinovat ji můžete i s prvním bronzovým líčením.

Zaměřeno na bronz

Bronzové líčení se perfektně hodí k prvnímu opálení. Klíčovým produktem je bronzer – pro šťavnatý efekt je vhodnější ten krémový. Použít ho můžete nejen na lícní kosti (na jejich horní část naneste ještě trochu rozjasňovače), ale i na oční víčka. Pozor, make-up nevynechávejte. Bez dokonalé pleti se neobejde žádné líčení. Pokud máte pleť bez poskvrnky, můžete make-up vyměnit za lehčí BB krém nebo tónovací krém. Důležité je také obočí, nebojte se ho trochu zvýraznit pomocí stínu. K bronzu se skvěle hodí barevné lesky na rty. Růžovou můžete případně vyměnit i za oranžovou nebo korálovou.

V jemném tónu

Pleť opět sjednoťte make-upem a na oční víčka naneste krémový stín v narůžovělém odstínu. Aby oči nepůsobily unaveně, pořiďte si bílou tužku a s její pomocí vymalujte vnitřní linku na spodních víčkách. Po vrstvě řasenky se vrhněte na rty. Můžete se držet v tónu - světlounce růžová bude vypadat skvěle. Opět poupravte obočí a na závěr tváře poprašte trochou narůžovělé tvářenky. Pokud chcete vypadat jako po dvanácti hodinách spánku, vezměte si na pomoc tekutý rozjasňovač. Nanést ho doporučujeme nad lícní kosti, těsně pod obočí (do vnější části), na střed brady nebo těsně nad horní ret (přímo do středu, nad srdíčko).

Trendy oranžáda

Oranžové rty jsou hitem léta. Přestože si vystačíte jen se samotnou rtěnkou, oranžovou můžete zkombinovat i s bronzovým krémovým stínem (vydrží celý den i celou noc) a protaženou linkou. Toto líčení můžete využít i pro speciální příležitosti – vzpomeňte si na něj, až se budete chystat na svatbu coby host nebo na třeba na garden party. Pokud tento look do puntíku zopakujete, s tvářenkou šetřete. Jeden tah v tomto případě opravdu stačí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat