Zastavte pocení. Zkuste novinku Borotalco Pure

13.09.2016 | Krása a móda

Mějte vždy u sebe spolehlivého spojence a nepříjemné pocení nemá šanci. Zůstane jen jemná vůně a osvěžující zážitek. Nový deodorant Borotalco Pure vám zajistí 48hodinovou ochranu před pocením. Neobsahuje hliníkové soli a je tak citlivý ke každé pokožce. Základní esencí deodorantů Borotalco je všestranný talent z přírodního mastku Microtalcum. Na italskou kvalitu je spolehnutí již od roku 1878.

Užívejte si dvojí účinek nového deodorantu Borotalco Pure. Získáte dlouhotrvající svěží vůni a díky jemnému mastkovému prášku Microtalcum budete mít pokožku suchou a jemnou. Vítaná svěžest vás dostihne okamžitě a zajistí vám 48hodinovou ochranu před pocením. Deodorant neobsahuje hliníkové soli, šetří tak i velmi citlivou pokožku a umožňuje jí volně dýchat. Borotalco Pure se skvěle hodí pro každou pokožku.

Přirozený talent Microtalcum je podstatou všech výrobků Borotalco. Vyznačuje se jedinečnou a příjemnou vůní. Tento jemně mletý mastkový prášek má vysokou kvalitu a všestranné využití. Vyrábí se zpracováním přírodního mastku, který je jeden z nejčistších minerálů na světě. Microtalcum má vynikající absorpční schopnosti, pokožku zklidňuje a osvěžuje

Sprej Borotalco Pure o objemu 150 ml je ideální k rovnoměrnému použití na pokožku. Kuličkový deodorant Borotalco Pure má objem 50 ml, umožňuje praktické nanesení a dodává pokožce vlhkost. Všechny výrobky Borotalco jsou dermatologicky testovány.

Deodorant ve spreji před použitím dobře protřepejte a na pokožku nanášejte ze vzdálenosti asi 15 cm. Nezapomínejte deodoranty nebo antiperspiranty aplikovat na čerstvě umytou nebo suchou pokožku. Dopad nepříjemných tělesných pachů snížíte pečlivým a pravidelným holením. Ihned po holení nepoužívejte žádný deodorant obsahující alkohol, protože pokožka může být po holení velmi citlivá.

Italské deodoranty Borotalco jsou partnerem oblíbené série zážitkových závodů NIGHT RUN. Ještě máte šanci užít si večerní běh 24. září v Praze, 8. října v Českých Budějovicích a 15. října v Olomouci.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat