Dopřejte si domácí pedikúru a luxusně jemné nožky

07.09.2016 | Krása a móda

Vlézt si do žabek, cítit vítr mezi prsty, kráčet rozpáleným pískem, nechat vzdušnou sukni splývat s vaší siluetou a užívat si obdivné pohledy na jemná chodidla a precizně upravené nehty. To je takový malý letní sen každé ženy.

Každá to známe, když nestíháme otevírací dobu naší oblíbené pedikérky a pak v tom nejteplejším dni v roce musíme nosit tenisky, protože se bojíme odhalit ztvrdlou kůži na patách a oloupaný lak na nehtech. Pokud ale nemáte čas nebo se vám nechce utrácet, máme pro vás několik triků, díky kterým se z vás stane sandálková lady i v domácích podmínkách. Stačí mít jen po ruce několik pomocníků.

Udělejte si chvilku času jen pro sebe a užijte si svůj zkrášlovací rituál.

1. Horká lázeň

Napusťte si teplou až horkou vodu, přidejte sůl do koupele, oblíbený olej a můžete přihodit i pár bylinek nebo květů, pokud máte doma. Skvělý je měsíček nebo heřmánek. Zatímco si budou vaše nožky dopřávat příjemnou lázeň, zkuste na chvíli jenom tak relaxovat. Pohodlně se usadit, zavřít oči a nechat myšlenky plynout.

2. Peeling

Po relaxační lázni chodidla jemně osušte a aplikujte peeling na nohy – Dao Foot Scrub. Vmasírujte peeling rovnoměrně do pokožky celého chodidla, zvýšenou péči věnujte patám. Peeling vám pomůže odstranit vrchní vrstvu odumřelé kůže. Po opláchnutí peelingu nohy důkladně osušte.

Extra tip: Peeling na nohy s přírodním křemenem vaši pokožku stimuluje a zjemní, díky chladivým účinkům máty je ideální pro horké letní dny.

3. Pemza

Plynulými tahy od prstů k patě obrušujte zrohovatělou kůži do hladka. Můžete si pomoci i pilníkem na nohy.

4. Péče o nehty

Nehty zastřihávejte nůžkami nebo kleštičkami do rovna, abyste se vyhnuli jejich zarůstání. Ostré hrany uhlaďte pilníkem na nehty a můžete použít i báječnou leštičku, která nehtům dodá lesk i bez laku. Nehtovou kůžičku jemně zatlačte směrem k lůžku.

5. Lakování

Efekt krásně opečovávaných nohou zajistí dobře zvolený lak na nehty. První vrstva laku by měla obsahovat výživu a vitamíny a navíc zajistí, že se vám nehet od barevného laku neobarví a že po odlakování nebudete mít žluté nehty. Co se týká barvy, fantazii se meze nekladou. Moderní jsou přírodní barvy v odstínech hnědé, šedé či béžové. Ale úspěch sklidíte i s nestárnoucí klasikou – rudou! Něžné duše mohou zvolit jemně narůžovělou nebo matující bílou. Když se vám navíc podaří sladit lak na nehty s outfitem, máte vyhráno.

Aby lak déle vydržel, aplikujte dvě barevné vrstvy. Nakonec naneste speciální urychlovač schnutí nebo klasický průhledný lak. Nehty dostanou atraktivní vzhled, nebudou se lámat a barva vydrží až tři týdny.

6. Hydratace

Po zaschnutí laku vmasírujte vyživující hydratační balzám na chodidla, který zanechá vaši pokožku krásně jemnou. Balzám na chodidla Dao Foot Balm s chladivým účinkem navíc zamezí pocitu těžkých nohou.

Dopřejte vašim chodidlům pravidelnou péči nejen v létě a udělejte si každý týden relaxační chvilku jen pro sebe. Uvolňující koupel nohou vás oprostí od každodenního stresu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat