Omládli jste s kosmetikou Paula´s Choice?

25.10.2016 | Krása a móda

Další testování bylo zaměřené na péči o pleť. Tohle téma zajímá jistě každou ženu, nejedna z nás se trápí problematickou pletí, stárnutím nebo citlivou pokožkou. Problematickou pletí to všechno začalo, trpěla jí i samotná stvořitelka americké přírodní značky Paula´s Choice. Díky své celoživotní práci postavila na trh neobyčejnou kosmetiku, která zkrášluje ženy po celém světě.

Naše testerky měly příležitost kosmetiku vyzkoušet. A netestovaly jen jeden výrobek, ale hned celou řadu Paula´s Choice skincare Anti-aging set & sérum pro normální až suchou pleť. Některé testerky se s námi podělily nejen o své zkušenosti, ale svá hodnocení doplnily fotografiemi.

Děkujeme všem testerkám s přezdívkami Moni-Ka, Mersim, konatovka, matisek28, kacenkadufkova, které poslaly nejlepší fotografie, a jako poděkování jim na účet posíláme 1 000 bonusových bodů! Děkujeme i za ty méně povedené, testerkám s přezdívkami PetrStruzka a DanuskaDaninka a jako poděkování a motivaci jim na účet posíláme 500 bonusových bodů! Ty mohou směnit v naší Směnárně za úžasné dárky!

Jak jste testovaly

Hodnocení jste pojaly opravdu velmi podrobně a začaly jste rovnou od obalu. „Velice mile mě překvapila i kouzelně zabalená testovací řada produktů. Kosmetika byla uložená v sáčku se stahovací mašličkou. Každý produkt byl s českým překladem. Některé produkty obsahují dávkovací "pumpičku" pro snadnou aplikaci. Velké plus, že tato řada není testována na zvířatech a není parfémovaná,“ hodnotí testerka Mersim.

Testerka Matisek28 si nejvíce oblíbila čisticí přípravek na pleť: „Má hustší konzistenci, pleť je po jeho použití dokonale čistá, jemná, svěží a krásně připravená pro další péči. Celkově musím říct, že jsem s touto kosmetikou spokojená, líbí se mi jemná vůně, hezký vzhled i její dosavadní účinky.

U této kosmetiky není potřeba nanášet velké množství, tipuji, že by měla vydržet celkem dlouho. Jsem mile překvapena lehkostí přípravků, co nezatěžují pleť, ta vypadá svěže a je jemná na dotek. Myslím si, že tuto kosmetiku ocení i ženy, které mají citlivou pleť a nesedí jim parfémovaná kosmetika. Co se týče vrásek, netroufám si tvrdit, že mizí, je to přeci jen krátká doba testování,“ pochvaluje si kosmetiku Moni-Ka.

Perfektně sladěná řada kosmetiky Paula's Choice je vhodná pro pravidelné používání. „Jedná se o vynikající řadu, kterou je dobré používat celou společně, nejen jeden výrobek. Všechny se doplňují a unavená pleť se najednou stává svěží, krásnou, mladou a maminka vypadá i po probdělé noci perfektně!“ doplňuje testerka kacenkadufkova.

Testerky rozhodně kosmetiku Paula's Choice doporučují. „Tuto kosmetiku vřele doporučuji, protože já mám velmi citlivou pleť a tato značka má ve své nabídce i výrobky na tuto pleť. Oceňuji, že není parfémovaná a její konzistence je velmi dobrá, pěkně se vstřebává. Nejvíce jsem ocenila sérum a čisticí prostředek, také se moc těším, že se mi po delší době používání krému na vrásky a hnědé skvrny projeví jeho účinky,“ uzavírá testerka Konatovka.

Přírodní kosmetiku Paula's Choice už hodnotilo 82 z vás! Máte osobní zkušenost s touto americkou kosmetikou? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat