Jaké to je, když chloupky nerostou až 8 týdnů?

14.11.2016 | Krása a móda

Hladká pokožka každý den a vy se už ani nepozastavujete nad tím, že to kdysi bylo jinak. Tento příběh je reálný a nevymysleli jsme ho my, ale IPL technologie, alias intenzivní pulzní světlo, které pronikne až do růstového lůžka chloupku, kde se změní na teplo. Následně chloupek, který měl z lůžka vyrůst, sám od sebe bezbolestně vypadne. Philips tento „příběh“ zkoumal, vyvíjel a testoval celých 10 let a to jen proto, abyste ho mohly používat i doma. Vy a Philips Lumea jste v hlavní roli!

Uznáváme, že to zní neuvěřitelně, i když samotná IPL technologie již není žádnou novinkou. Doposud však byla pouze součástí služeb profesionálních salonů krásy, které nabízely a stále ještě nabízejí různá ošetření právě pomocí IPL. Nevýhodou není jen cena jednotlivých ošetření, ale také časová náročnost – každá žena je jedinečná a na dosažení výsledků potřebuje absolvovat různý počet sezení v různých frekvencích.

Hladké nohy, oblast bikin, tvář... všechno

Philips Lumea je přístroj pro domácí použití. Obsahuje tři nástavce se speciálně navrženými světelnými filtry tak, aby bylo umožněno bezproblémové ošetření každé části vašeho těla, včetně obličeje. Okénko o velikosti 4 cm je vhodné pro ošetření větších ploch, jako například nohou. Speciální nástavec na obličej potom bezpečně a pohodlně zatočí s nežádoucími chloupky v oblasti nad horním rtem, bradě, licousy, ale i na citlivých partiích podpaží, či jiných těžko dostupných místech. Pro oblast bikin je také k dispozici speciální nástavec. Jelikož jsou chloupky v této oblasti pevnější a silnější, vyžadují extra přístup.


Dlouhotrvající účinky

Ošetření dolní části nohou vám nezabere více než 15 minut. Podpaží zvládnete za necelou minutu. A výsledek? Hladká pokožka na několik týdnů. Nejlepší zpráva však teprve přichází. Opakovaným používáním přístroje Philips Lumea růst chloupků nejen zpomalujete, ale také výrazně eliminujete. Už po čtyřech ošetřeních ve dvoutýdenních intervalech můžete zredukovat počet nových chloupků až o 75 %. Pokud máte přístroj doma, můžete ho podle potřeby používat kdykoliv chcete, a ušetřený čas a peníze investovat jiným způsobem.

Přístroj je vhodný pro většinu barevných typů chloupků a pokožky. Vhodný naopak není pro velmi tmavou pokožku a velmi světlé blond, bílé nebo světle zrzavé chloupky. Zda je pro Vás přístroj vhodný zjistíte zde.

Stále váháte? Právě nyní máte možnost vyzkoušet si přístroj Philips Lumea po 90 dní se zárukou vrácení peněz.

Použití Philips Lumea je tak jednoduché, přesvědčte se samy!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat