Exkluzivně pro naše čtenářky: Sleva na luxusní kosmetiku Paula's Choice!

15.11.2016 | Krása a móda

Přemýšlíte, čím pod stromečkem potěšit maminku, kamarádku, případně čím rozmazlit sebe? Máme pro vás tip na dárek v podobě slevy na americkou kosmetiku Paula's Choice!

Balíček s produkty této značky měly některé z vás možnost vyzkoušet v rámci našeho testování. A se značkou Paula's Choice jste byly více než spokojeny – doporučuje ji 94 % z vás!

Exkluzivní sleva

Nyní se tato americká společnost rozhodla nadělit čtenářkám Bety.cz brzký dárek k Vánocům – slevu 5 % při nákupu jejích kosmetických produktů. Stačí při nákupu na internetových stránkách www.americkakosmetika.cz zadat kód BETYPC2016 a sleva se vám odečte. Z každého účtu je navíc možné učinit dvě objednávky s touto slevou. Kód platí až do 31. prosince 2016!

Získejte slevu 5 % díky speciálnímu kódu BETYPC2016

Při výrobě kosmetiky Paula's Choice se používají jen prověřené ingredience, které pleť výrazně omlazují, dělají ji zářivější, redukují vrásky a významně zmírňují, až zcela odstraňují akné. Všechny produkty jsou nastaveny tak, aby dokonale pracovaly i s velmi citlivou pletí. „Za všechny své výrobky se 100% zaručuji," říká zakladatelka značky Paula's Choice Paula Begoun.

Účinné i bez zbytečné chemie

Ostatně nadšené byly i naše testerky. „Po první zkoušce jsem obdivovala jemnost všech krémů, které se výborně vstřebaly. Pleť zůstává nádherně jemná, neobtěžuje mě žádná těžká vůně, prakticky na pleti nejde cítit. Také jsem měla strach, aby mě z kosmetiky nepálily oči, což se mi někdy stává, a absolutně nic,“ hodnotila například testerka NikobaT.

„Jsem atopik a jsem nadšená, že jsem mohla otestovat tuhle kosmetiku. Za sebe kosmetiku určitě doporučuji,“ přidala své hodnocení testerka Petya231 a zapravdu jí dala i další testerka. „Měla jsem na obličeji v místě T-zóny šupinky, ale po této kosmetice jakoby zázrakem zmizely, což mě velmi mile potěšilo,“ dodává Vera1.

Produkty neobsahují přidané vůně, barviva nebo složky, které by mohly poškodit funkčnost a zdraví pokožky. Kosmetika Paula's Choice je navíc členem Leaping Bunny Program, což znamená, že eliminovala testování na zvířatech nejen v rámci své společnost, ale i u dodavatelů, od kterých získává ingredience.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat