Velký průvodce plavkami: Pro malá prsa i baculky!

Poradíme vám, jaký typ plavek bude slušet právě vašim křivkám – a to ať už se v bikinách cítíte jako ryba ve vodě nebo vás při představě, že se budete muset promenádovat polonahá u bazénu či u moře jímá děs a hrůza!

Problém: větší bříško

Zapomeňte na fámu, že jednodílné plavky nosí výhradně závodní plavkyně! Zvolte pěkně žensky střižený kousek, který může mít hlubší dekolt (většina modelů disponuje všitými nebo vyjímatelnými výplněmi, které dělají s poprsím doslova divy) nebo svůdně odhalená záda. Všímejte si také, z jakého materiálu jsou plavky vyrobeny. Existují materiály, které postavu stáhnou a opticky tak uberou na kilogramech (Například v prodejnách Marks&Spencer najdete kousky označeny zvláštní etiketou).

FOTO zleva: celodílné plavky F&F - 520 Kč // celodílné plavky F&F -  520 Kč // spodní část F&F - 250 Kč // top F&F - 270 Kč

Problém: malá prsa

Ideální jsou pro vás klasické trojúhelníčky. Vsadit ale můžete také na plavky, které mají tzv. push-up efekt. Pokud se vám příčí všité výplně, najděte takový hořejšek, který je ozdoben volánky, jež dekoltu opticky přidají na objemu. Využijte svých ostatních předností. Pokud se pyšníte vysportovanýma, dlouhýma nohama nebo ukázkovým zadečkem, oblečte odvážně sřižené kalhotky, třeba s visícími korálky, které přitáhnou pozornost směrem dolů.

FOTO zleva: tankini Takko // bikini Takko // bikini spodní část F&F - 250 Kč // bikini horní díl F&F - 300 Kč

Problém: silná stehna a větší zadeček

Vyzkoušejte delších kalhotek, které faldíky opticky zkrotí a celkově problematickou oblast kolem zadečku stáhnou. Najít můžete také spodní díl, který tvoří kratší sukénka z volánků. Nedoporučujeme nosit tenké kalhotky se šňůrkami, které by se vám zbytečně zařezávaly do těla a upozorňovaly na problematické partie.

FOTO zleva: Lindex // Lindex // bikini F&F top 250 Kč a spodní díl 200 Kč


FOTO: Lindex

Problém: bujnější poprsí

Vaším nejlepším přítelem je top klasického podprsenkového střihu s kosticí. Najít jej můžete u všech typů plavek, včetně jednodílného střihu. Pokud vás trápí také silnější bříško, vhodné budou takzvané tankini, alias plavkový top, který udrží poprsí na svém místě a zároveň rafinovaně zakryje oblast bříška.


FOTO zleva:
košile F&F 490 Kč, bikini F&F top 250 Kč, spodní díl 200 Kč // bikini F&F top 250 Kč a spodní díl 200 Kč // Takko

Nedocenitelní plážoví pomocníci:

Oversized košile, kterou můžete obléct jen tak přes plavky nebo nosit k letním ultra krátkým šortkám.

Elegantní tunika, se kterou můžete dělat parádu i v hotelovém lobby nebo si skočit z pláže rovnou na drink nebo na večeři.


FOTO: Takko

Šortky, které sluší zejména sportovním typům postavy a které oceníte, pokud si mezi povalováním v písku chcete zahrát s frisbee nebo zapinkat volejbal.

Slaměná taška, do které si nezapomeňte kromě plážové posušky, dobré knihy a pár laskominek přibalit také krém na opalování, ochranný lesk s UV na rty a velkou vodu.

FOTO: Next

Sluneční brýle, na kterých raději nešetřete a ujistěte se, že vám poskytnou dostatečnou ochranu před nebezpečným UV zářením.

Klobouk, který je za prvé ultra chic, ale také ochrání před slunečními paprsky jak váš obličej, tak i vlasy, které jsou v létě vystaveny velké zátěži.

FOTO zleva: slaměný klobouk Pull&Bear // slaměný klobouk Marks&Spencer

Šátek, kterým se můžete zahřát na klimatizovaných místech a na slunci jej použít jako štít tam, kde se začínáte nebezpečně připékat.

Sandálky, abyste si nepopálila chodidla o horký písek nebo si je nerozdrásala o kameny.

Adresář:

Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Marks & Spencer, Václavské nám. 36, Praha 1
Next, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat