Ničí vás nadměrné pocení i v zimě? Vyřešte ho jednou provždy

12.12.2016 | Krása a móda

Nadměrné pocení je velmi nepříjemným onemocněním potních žláz, které se projevuje jejich zvýšenou až extrémní aktivitou zejména na rukách, nohách a v podpaží, ale i na hlavě, v intimních partiích a na dalších částech těla. Pokud trpíte nadměrným pocením na výše zmíněných částech těla pomůže Vám Electro Antiperspirant®, který zastaví nadměrné pocení i na několik měsíců na jediné použití.

Antiperspirant na elektřinu? Co to proboha je? To si asi řekne mnoho z nás při první zmínce o tomto přístroji. Elektrický Antiperspirant byl vyvinutý pražskou technologickou společností HIGHTECH DEVELOPMENT s.r.o. v roce 2010 přímo na řešení problémů spjatých s nadměrným pocením jakékoli části těla. Použitá technologie byla rok od roku vylepšována a díky tomu se nyní můžeme setkat i s verzí Sensitive pro citlivější osoby či s verzí ELITE, jež nově nabídla převratnou pulzní technologii umožňující se zbavit nadměrného pocení absolutně každému, kdo o to stojí.

Všechny tyto přístroje mají jedno společné, jmenují se ELECTRO ANTIPERSPIRANT, při klinickém testování jako první a jediné na světě pomohly vyřešit nadměrné pocení absolutně každému, doporučují je renomovaní čeští a slovenští lékaři a díky patentované technologii nabízí to nejbezpečnější a nejúčinnější řešení nadměrného pocení současné doby. Každý z Electro Antiperspirantů se nejlépe hodí na jinou oblast těla. Electro Antiperspirant Sensitive je určen primárně pro léčbu obou dlaní současně, dále chodidel a podpaží, nejvíce ho ocení ženy a osoby s citlivější pokožkou.

Klasický Electro Antiperspirant je dnes již legendou, byl to on, kdo poprvé dokázal pomoci absolutně každému. Díky adaptérům na snad všechny části těla je velmi univerzálním pomocníkem při léčbě nadměrného pocení. Ruce, nohy, podpaží, hlava, hýždě, nic pro něj není problém. Král je mrtev, ať žije král. To jsou slova, která by nejlépe charakterizovala pulzní Electro Antiperspirant ELITE. Všechny Electro Antiperspiranty vás zbaví jakéhokoli druhu pocení, jakékoli intenzity, včetně pocení stresového. To, co je léta vylepšováno, je délka účinku terapie. U klasického Electro Antiperspirantu a Electro Antiperspirantu se bavíme o několika měsících, u Electro Antiperspirantu ELITE je účinek delší a díky nové pulzní terapii dokonale kombinuje vlastnosti obou předchozích Electro Antiperspirantů. Po verzi Sensitive je citlivý a po klasickém Electro Antiperspirantu zdědil rychlý nástup a délku účinku.

Nesmíme zapomenout ani na Sadu pro rychlou terapii končetin. Jak už z názvu vyplývá, je určena primárně na rychlou terapii všech končetin současně (s přídavnými adaptéry i na terapii podpaží) a ocení ji zejména ti lidé, kteří chtějí mít terapii co nejrychleji za sebou. Ať už si vyberete jakýkoli ELECTRO ANTIPERSPIRANT, nadměrné pocení zmizí, ani nebudete vědět jak. Vše je garantováno předními lékaři, tisící a tisíci vyléčenými lidmi každý rok a zárukou vrácení peněz v případě nespokojenosti. Řekněte nadměrnému pocení navždy sbohem s Electro Antiperspirantem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat