Vánoce jsou svátky pohody a lásky. Ale také krásy!

21.12.2016 | Krása a móda

Na Vánoce se žádná žena nehne od plotny. Chystat cukroví, vánočku, bramborový salát a na Štědrý den smažit kapry, případně jiné pokrmy pro ty „nerybové“ členy rodiny – to je zkrátka pořádná fuška. A proto si večeři musíte pořádné užít a řádně se na ni vystrojit!

Příprava na Vánoce trvá zpravidla několik týdnů – nejen nákupy dárků, ale i úklid domácnosti a příprava nejrůznějších pokrmů zaberou spoustu času a energie. A z toho důvodu bychom si právě ten slavný den měly bezstarostně užít.

Nové šaty

Předběhněte trošku Ježíška a kupte si na štědrovečerní večeři nové šaty – za veškerou tvrdou přípravu si to zkrátka zasloužíte! A nebojte se odvázat, můžete se sladit s vánočními trendy, kde momentálně frčí veselé barvy – fuchsiová, růžová či pastelově modrá –, anebo vsadit na klasiku a zvolit šaty v zelené nebo modré. Ideálním řešením jsou petrolejové šaty, které spojují klasiku s vánočními trendy.

Botičky

Všichni se sice doma přezouváme, ale na druhou stranu – na naše slavnostní lodičky se v botníku práší celý rok a je na čase je alespoň jednou vytáhnout. Takže se nebojte hezky se obout! A pokud se vám nechce trápit nožky na podpatku, oblékněte si jednoduché, černé baleríny, které vypadají hezky a zároveň pěkně sedí. Vhodná obuv totiž vyzvedne váš outfit o 100 %.

Účes a šperky

Provětrejte šperkovnici a podívejte se, jestli tam nemáte nějaké výrazné šperky, které přes rok normálně nenosíte. Může to být trendy barevná bižuterie, dlouhé náušnice a šílené obojkové náhrdelníky, výrazný náramek nebo třeba čím dál populárnější retro brože. Pokud máte barevné šaty, volte šperky v podobných barevných odstínech. Pokud jdete v černé, nebojte se jakékoli barvy, klidně nakombinujte i kontrastní barvy – letošní Vánoce si to doopravdy můžete dovolit. Nezapomínejte také na účes a zapojte sponky, pinetky a romantické čelenky. Musíte prostě vypadat skvěle.

Pleť a make-up

Připravte si štědrovečerní večeři s předstihem, abyste měly čas se pořádně umýt a připravit. Pokud máte ruce svraštělé jak citron po loupání brambor a preparování kapra, natřete si je alespoň na půlhodiny olivovým olejem, aby se zregenerovaly. Zvolte jemný make-up a lehké líčení – to platí zejména pro ty z nás, které pláčou u stromečku dojetím a pak se jim rozpijí linky.

Letos zkrátka nepůjdete ke štědrovečerní večeři zdrchaná a naštvaná po tom množství práce, ale veselá a sexy! O to více si událost užijete.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat