Komentáře k článku

Kalina 26.02.2014

Někdy holt to s hubnutím není jen tak jednoduché :) Tak pokud má někdo pár kilo na víc může použít http://www.tantra-masaz.cz/eshop/sarongy/ a nemusí se za nic stydět :)

Maraa 30.06.2013

tak mas jist zdrave a ne jak prase;) sry Aha takže v této době je povolený byt akorát hubená.. a ta co není už je prase a špatná a nehodí se do společnosti... se už vzpamatujte lidi !!!!!!!!!! >:(

Míša 16.06.2011

To je pravda nic není zadarmo a na všem čeho chce člověk dosáhnout, se musí pracovat. Ale berme v potaz ty, kteří i kdyby chtěli sebevíc, tak kila neshodí, protože jsou tu závažné nemoci, při kterých to prostě nejde. Ale samozřejmě, že člověk musí vědět nejlíp sám, jak na tom je. A když na tom může zapracovat, tak at´ na tom zapracuje, místo néjakého sebelitování a naštvaně se opírat o ty hubenější :-D

m.l.lacka Míša 18.06.2011

Ano,ale presne o to mi de. Lidé který za to nemuzou, kteri sou hold nemocni. To ze nekdo mel, 50 kg a ted ma 100kg jen kvůli tomu, ze zere jak dobytek, to uz je jeho kravina.:-)

;) 16.06.2011

tak mas jist zdrave a ne jak prase;) sry

suri 14.06.2011

A ja si myslim, ze treba cvicit a zdravo sa stravovat a aj pekna postava sa dostavi. Proste treba na tom popracovat, nic nie je zadarmo ;)

m.l.lacka 10.06.2011

Když to sou samé vyhubliny... Kdyby se taky jednou vzpamatovali a vzpoměli si na ty silnější ...:-O>:(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat