24 plavek pro sexy křivky: Buďte na pláži za hvězdu!

Sexy plavky pro bujné poprsí i širší boky. Vyberou si ty, které mají hravou náturu i milovnice černé klasiky. Podívejte, jaké plavečky pro vás na tohle léto vybrala naše redaktorka Kristýna!


Foto: Bonprix

Bujné poprsí zkrotí širší ramínka a zavinování za krk. Pokud máte strach ze zařezávajících se kalhotek nebo vás trápí strije, oblečte kalhotky s nohavičkou a nebo s sebou vezměte zavinovací sarong, který zakryje problematické partie.


Foto: Bonprix

Pokud vás netrápí kila navíc, vyzkoušejte pestré potisky a barevné kombinace. Černá je nadčasová a sluší všem barevným typům pleti. Vyhrát si můžete i s doplňky – kožený či plastový náramek je ideální, protože ustojí vodu, písek a navíc vás jeho případná ztráta nebude pálit tolik jako památeční náušnice s akvamarínem po babičce.

Máte hravou náturu a chcete na pláži trochu vyčnívat z davu? Vsaďte na asymetrické střihy  zajímavé detaily. Volánky jsou nejlepším přítelem pro ty, které chtějí opticky zvětšit poprsí, naopak volánková plavková suknička zakryje problematické partie okolo zadečku.


Foto: Bonprix

Baví vás bohémské šaty s volánky a chřestící náramky. Vašeho stylu se není  třeba vzdát ani u moře. Dvoudílný set s psychadelickým potiskem, třásně a roztomilé korálky na šňůrce budou vaším nejlepším společníkem při vodních radovánkách.


Foto: Bonprix

Tíhnete spíš ke klasice, ale přesto nechcete unylý look? Zkuste klasiku s nějakou vychytávkou jako klasické trojúhhelníčky se zavazováním dozadu a kalhotky s šerpou, která opticky zúží boky.


Foto: Takko Fashion

Stereotyp není nic pro vás? Poohlédněte se po atypických střizích a zajímavých detailech jako pásek a zlaté přesky spony a výšivky. Nebojte se proužků, které působí mladistvým cool dojmem.

Adresář:

Bonprix, www.bonprix.cz
Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat