Zvlněné, kudrnaté, vytvarované. A zvládnete to sama!

23.02.2017 | Krása a móda

Znáte to: ráno máte sotva čtvrt hodiny pro sebe, pak musíte odvést dítě do školky, běžet na důležitou pracovní schůzku a večer máte v plánu vyrazit s manželem do restaurace, protože jste nedávno slavili výročí. Představujete si samu sebe, jak sedíte ve světle svíček s dokonalými vlnami spadajícími na ramena, ale pak se vrátíte do reality a raději stáhnete vlasy do culíku. Přitom stačilo jediné – sáhnout po automatické kulmě.

Na návštěvu kadeřnice už je pozdě, navíc byste k ní musela chodit tak obden, ráno – a ani večer – zpravidla žádné velké úpravy nestíháte, a co se vytváření účesů týče, nejste zrovna dvakrát zručná. Což ale neznamená, že byste nechtěla vypadat skvěle. Občas zahlédnete ve filmu, na fotkách z festivalů nebo na internetu svou oblíbenou herečku a pravidelně sníte o tom, že s dokonalými loknami a make-upem budete také připomínat femme fatale. Vlastně byste vlny ve vlasech ráda nosila častěji, ale vaše domácí pokusy s fénem a kartáčem nebo s kulmou, kterou jste dostala k dvacetinám, nedopadají nejslavněji.

Schopná žena, schopná kulma

Dnešní rychlá doba naštěstí nepřináší jen stres, ale i chytré pomocníky, kteří s ní dokáží držet krok. Jedním z nich je automatická kulma. Ocení ji všechny ženy, které potřebují vypadat hezky, nechtějí trávit před zrcadlem zbytečně moc času a nebaví je osvojovat si složité postupy, jak si upravit vlasy. Tím ale výčet jejích předností nekončí: je skvělá i v tom, že si při jejím používání nepopálíte prsty jako v případě klasické kulmy nebo že se přizpůsobí všem typům vlasů a vyzkouzlí z nich přesně takové vlny, jaké její majitelka potřebuje.

Rychle a lehce

Všechno tohle umí například automatická kulma Philips ProCare. Až získáte ten správný grif, vytvoříte s ní dokonalé vlny během chvíle – ani ne za čtvrt hodiny. Když navíc zvolíte správný čas a teplotu kulmování, každý natočený pramen po vyndání z kulmy chvíli podržíte v dlani, než vychladne (aby se zbytečně nenarovnával), a účes na závěr přelakujete, vydrží vám sexy vlny ještě minimálně další den. Ani před kulmováním nemusíte provádět žádné složité úpravy, vlasy stačí ošetřit sprejem, který je chrání před teplem.

Vstát a jít

Automatická kulma Philips ProCare dokáže dokonale zvlnit všechny typy vlasů. Pokud je máte jemnější a poddajnější, vlny vytvoříte i při nejnižší teplotě 170 °C. Jestliže jste naopak majitelkou husté, silné a nepoddajné hřívy, poradí si s ní nejvyšší nastavení tepla na 210 °C. Pohybujete se někde mezi? Zkuste prostřední stupeň. Podle toho, jestli chcete pevné vlny, nebo spíš rozvolněnější, můžete pak nastavit dobu natáčení. Platí, že čím delší interval, tím pevnější výsledek. A jsme u samotného tvaru vln: chcete, aby se vlnily směrem zprava, nebo zleva? Nebo aby šly vlny střídavě oběma směry a účes vypadal přirozeně, asi jako byste právě vstala z postele a hned byla jen tak mimochodem krásná?

Jak na věc

Samotné kulmování je také jednoduché. Rozčesané vlasy rozdělíte na jednotlivé prameny, které postupně vkládáte do kulmy, ta je stisknutím tlačítka automaticky namotá a nahřeje, aby je pak krásně vytvarované zase pustila na svobodu. O tom, že už je vlna hotová, vás kulma informuje cvaknutím.

Chtěla byste vidět úpravu účesu automatickou kulmou Philips ProCare v praxi? Podívejte se na následující video:







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat