Květinové výšivky ovládly ulice. Propadnete jim také?

Zimu už se s námi snad nadobro rozloučila, což znamená jediné – čas pustit do našich šatníků trochu jara. A čím jiným ho přivolat než květinami? Letos budou totiž květiny v podobě výšivek hrát hlavní roli úplně na všem, na co si jen vzpomenete.

Už loni představily návrháři a později i řetězce s oblečením kolekce plné nášivek a rozverných odznáčků. Zatímco loňský trend se nesl spíše ve znamení návratu 90. let, letošní sezona bude o trochu jiná. Vtipné nápisy a nášivky inspirované pop-artem vystřídaly něžné květiny připomínající hippie éru.

Výšivkám se letos na jaře nevyhnete, protože ať vstoupíte do jakéhokoli obchodu, budou na vás útočit ze všech koutů. Najdete je na košilích, kabátcích, džínách, ale i na kabelkách či botách. Můžete jim chvíli zkusit odolávat, ale vsadíme se, že tomu nátlaku prostě podlehnete. Protože zkrátka dodají každému kousku šťávu a je to příjemná změna od všech těch tmavých outfitů, ve kterých jsme přežívaly zimu.

1. Vyšívaná bunda s cvočky, MANGO, 1699 Kč,
2. Sandálky na podpatku, TOPSHOP, 1200 Kč,
3. Košile s výšivkami, STRADIVARIUS, 799 Kč,
4. Kabelka s výšivkou, MANGO, 1299 Kč,
5. Džíny s výšivkou, ZARA, 1299 Kč,
6. Semišová minisukně s výšivkou, ZARA, 1299 Kč.

Výšivky navíc vypadají velmi luxusně, protože jsou plastické, a i když je jejich výroba ve většině případů strojovou záležitostí, dávají látce nový rozměr a vzhled. I obyčejná košile bude s květinovými výšivkami vypadat jako designérská záležitost.

A čím se na jaře rozhodně vybavit? Zkuste kousky, které nevypadají na první pohled příliš romanticky. Skvělou volbou je kožená bunda posetá růžičkami, pruhovaná oversized košile s výšivkami nebo třeba volnější džíny pánského střihu, na kterých jsou výšivky obzvlášť chic.

Jestli se na velké výšivky na oblečení příliš necítíte, vyzkoušejte je alespoň na doplňcích. Vyšívaná kabelka přes rameno zaujme na první pohled a nemusíte k ní ani vymýšlet složité kreace. Naopak bude slušet jednoduchým kouskům. Nebo obujte trendy „loafers“ - mokasíny s otevřenou patou, které jsou nejen nejvíce trendy obuví sezony, ale hlavně maximálně pohodlné.

Líbí se vám trend květinových výšivek?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat