Jak mít ruce jako v bavlnce?

27.03.2017 | Krása a móda

Lak na nehty není to jediné, co potřebujete ke krásným nehtům. Péče o celé ruce lakováním nehtů spíše končí, než začíná. Jak tedy dosáhnout hebkých jemných rukou a krásně upravených nehtů? Připravili jsme pro vás článek, který vám přesně na tuto otázku odpoví!

Parafinem k hebké pokožce

Kromě každodenní péče, při které by neměl chybět kvalitní krém na ruce, je výborným nápadem si pravidelně dopřát parafinový zábal na ruce. Jak v zimě, tak i v létě trpí naše pokožka výkyvy teplot, suchem nebo zimou, a tak se může stát, že je daleko drsnější, než by se nám líbilo. Parafinová lázeň je právě ideální volbou jak tomuto stavu předcházet.  Tato regenerační bomba zanechá pokožku vašich rukou hluboce hydratovanou, pevnou a pružnou. Navíc si můžete vybírat i z parfemovaných parafinů. Sice se to možná nezdá, ale výsledná aromaterapie vám také může být mnohostranně nápomocná. A co je na tomto systému nejlepší? Můžete si ho dopřát i z pohodlí domova.

Hrana, ovál nebo špička?

Kromě pokožky je třeba pravidelně pečovat i o své nehty. Do krve okousané jsou stejně nehezké jako ty neupravené, rostoucí do podivných tvarů. A přitom právě tvar nehtu je kritickým faktorem, který ovlivňuje výsledný vzhled vaší ruky! Existuje šest základních tvarů - kulatý, ovalný, hranatý, špičatý, mandlový a squoval. Každý sedí na jiný typ ruky podle délky prstu a velikosti nehtového lůžka. Navíc se v dnešní době ani nemusíte otravovat s ručním pilováním, na trhu jsou velmi populární brusky na nehty, které práci nejen zefektivní, ale hlavně usnadní.

Hýčkání nehtů s regeneračními přípravky

Snad každá žena měla ve svém životě období, kdy její nehty nebyly v nejlepší kondici - byly slabé, třepily se a velmi lehce se lámaly. Co s tím? Prvním krokem je změna životosprávy. Sice takovou odpověď slyšíme na skoro každý kosmetický problém, faktem ale zůstává, že to, co jíme, se velmi zásadně projevuje na kvalitě vlasů, nehtů a pokožky. Proto zkuste jíst potraviny bohaté na omega 3 a 6 mastné kyseliny, vitamín B a železo. Tím ale vaše snaha končit nemusí. Olejíčky na nehty také svým dílem dokážou přispět na zlepšení kvality nehtů, skvěle se vstřebávají a prospívají nejen vašim drápkům, ale i okolní kůži.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat