Bolest, nebo promarněný čas? Teď už ani jedno

09.05.2017 | Krása a móda

Kdysi dávno žila jedna mladá žena. Ráda nosila šaty a sukně, protože měla krásně tvarovaná lýtka. A v teplých dnech se nejlépe cítila v tílku, ve kterém i po dvou dětech vypadala dobře. Jenže byla brunetka, takže si nohy i podpaží musela holit obden, nejdéle jednou za tři dny.

Její pokožka nesnesla epilátor a ani další pokusy s odstraňováním chloupků nedopadly dobře, takže musela sázet na klasickou žiletku. Coby pracující máma ale měla každý den nabitý od rána do večera, takže si pozdě večer, kdy si mohla konečně vydechnout, musela vybrat: buď se posadí k partnerovi na terasu a dá si s ním sklenku dobrého vína, nebo se odebere do koupelny a bude odpočívat ve společnosti žiletky.

Střih. Mladá žena kráčí po ulici. Na nohou má nové lodičky a letní šaty odhalují její výstavní lýtka. V práci se jí dařilo a těší se na večer, až si dá s manželem venku sklenku vína. A také na dovolenou, na kterou všichni vyrazí ani ne za dva týdny. Už si ani nepamatuje, že někdy řešila, jestli má čas a chuť si oholit nohy. Teď jim věnuje necelých deset minut jednou za sedm osm týdnů. A má klid.

Jak zatočit s chloupky

Stejně jako 1,5 milionu Evropanek totiž naše hrdinka objevila Philips Lumea. Metodu, která umožňuje ženám zbavit se chloupků v pohodlí domova a hlavně nadlouho. Philips ji vyvíjel a testoval celé roky, až nakonec vznikla Lumea, která svým majitelkám ulehčuje a zkrášluje život. A chloupkům odzvonilo.

Philips Lumea už používá více než 1,5 milionu Evropanek. Přidáte se k nim?

Na nohy, nebo na tvář?

Lumea pomocí světelných pulzů přináší teplo ke kořínkům chloupků: chloupek, který se právě chystal vyrůst, změní názor a raději sám od sebe bez sebemenší bolesti vypadne. Aby to měly ženy ještě jednodušší, nejnovější model, Philips Lumea, přinesl hned čtyři unikátní nástavce, vytvarované podle jednotlivých částí ženského těla. Stačí přejet nohy, podpaží, obličej nebo oblast bikin tímto elegantním pomocníkem, a hedvábně hladká pokožka je na světě. Až na 8 týdnů!

Nová Philips Lumea nabízí čtyři nástavce pro různé části těla. Ošetření je tak ještě efektivnější.

Metoda, která se přizpůsobuje vám

S novou Philips Lumea získaly ženy ještě větší svobodu. Nemusejí trávit desítky minut týdně holením, ani přemýšlet, jestli jsou ty dvoudenní vyrůstající chloupky ještě společensky přijatelné. Ošetření je také mnohem pohodlnější, protože Lumea může být buďto zapojená v zásuvce, čímž se ošetření ještě zrychlí, ale mohou ji klidně používat i bez kabelu, například na terase. Není nutné ani přemýšlet, jestli je Lumea před ošetřením správně nastavena: inteligentní senzor SmartSkin to vyřeší za svou majitelku. Pokud má ale žena citlivější pokožku, může si nastavení přizpůsobit manuálně.

Nová Philips Lumea přináší také Lumea aplikaci pro chytré telefony, která provází IPL ošetřením krok za krokem. A co je hlavní, Philips svému zázraku natolik věří, že ženám umožnil si Philips Lumea otestovat. Až do konce června jim poskytuje 90denní záruku vrácení peněz.

Nová Lumea vás zbaví až 92 % chloupků po třech ošetřeních v dvoutýdenním intervalu. Podívejte se, jak je ošetření jednoduché.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat