Komentáře k článku

Hanyna 10.05.2017

Dobré rady!;-)

vivi11 10.05.2017

dobré rady

helus 08.05.2017

Na svatbu chodím v kostýmku.

nea 08.05.2017

Svatbu jsem měla dávno a jen malou, rodiče a pár příbuzných. Byly tam zádrhely, ale jen malé, naštěstí.

zajímavý článek;-)

jarka 07.05.2017

Mému novomanželovi se zalíbila jedna z mých pozvaných kamarádek a vážně tam do ní dělal. Do půl roku byl rozvod.

jarka 07.05.2017

Mému novomanželovi se zalíbila jedna z mých pozvaných kamarádek a vážně tam do ní dělal. Do půl roku byl rozvod.

Jaruš 07.05.2017

Je to pravda,leckdy si dneska lidi bez rozdílu věku s nějakým dress code hlavu nelámou.Dříve Vás v džínách a tričku nepustili do lepší restaurace či na taneční zábavu v lepším podniku či hotelu.Ne natož co si dnes jsou schopni obléci do divadla či na koncert o svatbě nemluvě.Podívejte se např.v televizi na retro soutěže,kabarety,zábavy,70,80 léta.Diváci ve studiu-muži v obleku,ženy šaty,kostým,sukně s halenkou.Dneska-děs.

Olga 07.05.2017

Včera jsem tiše zírala na to, v čem jsou schopní lidé jít na svatbu. Seděli jsme u stolku v restauraci a kolem chodili svatební hosté do salonku: muži - rifle, sešlapané tenisky + letní kostkovaná košile nebo dokonce tričko a mikina, ženy - šaty + sportovní sandály, tričko + letní sukně nebo 3/4 kalhoty. Nejlépe byli kupodivu oblečené babičky a jejich dědečkové – sice kostýmky a obleky „na jedno brdo“, ale pořad to byl slavnostní oděv. Pod 50 – hrůza a děs.

Bývalá nevěsta Olga 07.05.2017

No, tak moje tehdy budoucí tchýně přišla na svatbu syna v černém tričku s lebkami, tříčtvrťákách a kožených pantoflích na klínu. Její doprovod v džínách - opraných (nikoli z výroby) a stejně opraném tričku - doladěno sešlapanými keckami. Tchýni nad 50 rozhodně je. Všichni "mladí" byli elegantní - ženy a dívky v šatech, muži v oblecích - svatba byla na hradě. Takže o věku to úpně nebude.*5*

Eliška Andělová 07.05.2017

já nezažila pohromu žádnou, to jsem asi měla divnou svatbu ... anebo moc normální .. ale jsem za to ráda .. *3*

konatovka 07.05.2017

Dobrý článek.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat