Jak se obléct na svatbu: Buďte za hvězdu, ale nezastiňte nevěstu

Dostala jste pozvání na svatbu, a tak už se probíráte šatníkem ve snaze najít odpovídající outfit, případně se chystáte vyrazit do obchodu, abyste si pořídila něco pěkného na sebe? Pak možná není od věci připomenout si základní pravidla, jež se odívání svatebních hostů týkají.

Na svatbu byste měla dorazit v něčem elegantním, společenském, slavnostním. Ale ne tak, abyste přitáhla pozornost k sobě a odpoutala ji od samotné nevěsty, jež má být za každou cenu hvězdou svatby. Takže jak na to?

Zapomeňte na bílou

Tedy ne na bílou v doplňcích či v některých částech outfitu, ale bylo by chybou vyrazit v čistě bílých šatech. Respektujte, že bílá barva je rezervována ve svatební den pro nevěstu. Pokud chcete zvolit světlý outfit, vsaďte na pastelové barvy nebo lehké přírodní odstíny.

Co mají družičky

Pokud míříte na svatbu, kde budou i družičky, není od věci zjistit si, v jakých šatech a v jaké barvě budou. Proč? Je trochu trapas, pokud vás všichni budou považovat za jednu z družiček, zatímco vy jste si jen nevědomky vzala podobné lososové šaty z šifonu jako ony.

Malé černé?

Šaty typu malé černé jsou na svatbu ideální, ale pokud to jen půjde – zvolte je v jiné barvě. Nic proti černé, je elegantní a sluší každé ženě, ale nechcete přece vypadat, jako byste byla na pohřbu. Pokud máte pouze černé šaty, vsaďte alespoň na barevné doplňky. Míříte na oslavu něčí lásky, tak na to pamatujte.

S ležérností opatrně

I když se svatební obřad bude konat venku, rozhodně to neznamená, že byste měla přijít oblečená jako na procházku či turistickou výpravu. Pořád se jedná o společenskou, slavnostní událost. A proto zapomeňte na tepláky nebo džíny. Na svatbu patří šaty, sukně nebo společenské kalhoty.

Pozor na lesk

Pokud si obléknete šaty s flitry či spoustou třpytek, může se stát, že automaticky přitáhnete pozornost na sebe samu. A to z vás a nevěsty nejlepší přítelkyně rozhodně neudělá. Pamatujte – je to její velký den, o vás (i když se to někdy těžko přijímá) nejde. Vy jste na svatbě hostem, to je celé.

Nezapomeňte na botky

Svůj jinak dokonalý outfit můžete během chvíle „zabít“ nevhodným výběrem obuvi. Vsaďte na tradiční lodičky, s těmi nemůžete šlápnout vedle (obrazně řečeno). Rozhodně si neobouvejte žabky, pantoflíčky nebo sportovní boty. Elegance by měla být na prvním místě – a pro vaše nožky to také platí!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat