Komentáře k článku

snegurka 20.06.2017

Moc bych si přála mít pěkné nehty.

evaave 20.06.2017

Důležité je mít nehty zdravé,používám P-shine,japonskou manikůru,dále vitamín E,potírám nehty..mé nehty jsou silně zatížené -práce v domácnosti, na zahradě.bez rukavic nepracuji.Lakuji bezbarvým lakem jen příležitostně..Opravdové dámy jako princezny,anglická královna nikdy nemají barvy na nehtech!!Ale líbí se mi na dívkách -vnučce a mladých ženách hezké barvy,zdobení perličkami,je to hravé a napadité..Pro mne mající věk "SÁT",již passé..

vivi11 19.06.2017

Nehty si moc nelakuji, ale dobré rady

Nehty si lakuji velmi nepravidelně.V létě skoro vůbec.Přijde mi to zbytečná práce nalakovat si nehty a pak na zahradě při práci dávat pozor aby se lak neloupal

alenab 18.06.2017

nehty si lakuji nepravidelně, hlavně, pokud jdu na nějakou akci nebo návštěvu.

glady 18.06.2017

dobré rady

konatovka 18.06.2017

Lakuji si nehty jen u příležitosti nějaké události a to mi přijde domů manikérka. :-O

Siraellen 18.06.2017

dobré vědět

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat