Komentáře k článku

deeana 17.08.2017

Znám.

kattkaa 15.08.2017

Aplikuji správně.

snegurka 02.08.2017

Jo, jo.

evaave 02.08.2017

Po každém vysprchování se natírám tělovým mlékem,do kterého na dlani stříknu mou kvalitní značkovou toaletní vodu.Bez tohoto ritualu bych byla jak neoblečená..Von'avé hydratované tělíčko musí být,i kdyby "na chleba nebylo!!!!!!"

Siraellen 01.08.2017

zajímavé

vivi11 31.07.2017

zajímavé

glady 31.07.2017

známá věc

helus 30.07.2017

Už jsem o tom kam aplikovat parfém jsem slyšela.

Monalisa 30.07.2017

V názvu článku se píše o parfémech, tak bych nejdříve upozornila, že parfém je natolik silný, že na denní nošení vůbec není vhodný, hodí se na večerní příležitosti, a je třeba s ním zacházet velmi jemně, je dost silný ( podrobnosti o rozdělení se dočtete na jakýchkoli webových stránkách, které nabízejí parfémy) a také o dost menší a dražší. Na denní nošení jsou toaletní vody (které skoro nic nevydrží) nebo parfémové vody. Polévání se dle popisu článku si myslím, že je možné pouze toaletní vodou, která nemá žádnou výdrž, jinak výsledná vůně byla natolik silná a to ať by se jednalo o jakoukoli kvalitní vůni, že by nevoněla, spíše dusila. Toto se bohužel stává dost často, denně se s tím setkávám v MHD, že mladé dívky, které nemají na dražší vůni se polévají lacinými vůněmi a bohužel o co levnější vůně, tím větší množství a obtěžují tím ostatní. Stejně důležitý je výběr vůně, který musí sedět k věku, typu a to je pokud to má být ten pravý parfém, kterých má žena za život, že by se daly na prstech jedné ruky spočítat, to je často dlouhé hledání. Já osobně používám max. 2 kvalitní vůně současně, jednu slabší na den a jednu na večerní události. Nepolévám si oblečení, neničím vlasy...Parfém aplikuji na místa, kde nejvíce proudí krev. Parfémy určitě neměním jako oblečení, to je totální omyl, každý má svůj parfém, který k němu sedí a ten si musí najít.

Ada Monalisa 31.07.2017

Bohužel v MHD to nejsou jen mladé dívky navoněné jak kurtizány, i starší ročníky. Ještě horší jsou lidé, kteří se neradi myjí.

VAJANA 30.07.2017

Četla jsem, že právě na kůži a už vůbec ne na tato místa nanášet parfém, spíše na oblečení.

anna lietavová 30.07.2017

Neznáte někdo dobrého právníka,co je lepší než parfém?NEJSOU V ČESKU,NUTNĚ HO POTŘEBUJI CO UMÍ VYHRÁVAT A MÁ NA TO,KDYŽ TAK MAILOVAT NA E mail anna.lietavová@seznam.cz- nutný,ozve se mi někdo? Anička

anna LIETAVOVÁ 30.07.2017

Parfém patří na krk,na žíly u rukou a některý na oblek,který není mastný s nutričním olejem je na tělo.

Hanyna 30.07.2017

Podkolenní jamku jsem ještě nezkoušela*1*

anna lietavová loket zahradní 288 Loket 35733 30.07.2017

CHtějí mi vzít po rodičích dům,který jsem zdědila před smrtí rodičů ,hází na mě ex. které nedělám a chtí mi vyštvat s katastrem , protože je to lukrativní místo - dluhy nedělám a tak si je na mě píšou,jsem obšancována ze všech stran právníky ,úředníky,soudci,Mú, zablokovali mi vše a drží na úřadě práce a i starobní dva roky mi nedávají mám asi nádor tak čekaj na mojí smrt,policie a státní nic,nevím jak dál všechny právníci kraje nemají čas.Dá se vůbec pomocti už mi vzali dva byty i obsah a dou dál a dál,důkazy vyhazují - je to pomsta.rodiče zabili a vyhrožují,katastr si v sokolově dělá co chce,stále mi na dům někoho vpisují a chtějí přijmout pakatel a dům mi vzít i přes nesouhlas komory,nevím co dál.Dala jsem to NS brno- vrátili to do SOKOLOVA EX.LOKET A PODVOD POKRAČUJE.dali mi na půdu sekeru a dl.nůž,aby mi mohli zavřít,je to strašný ,vykradli mi smějí se mi a nemá to konce je mi 62 a jsem sama zcela a to je důvod.

Jíťule 30.07.2017

Těmito radami už se nějaký ten čas řídím ;-)

Anna Lietavová Jíťule 30.07.2017

To je správné.

dorka 30.07.2017

Myslím, že opravdový parfém vlastnit, je spíš vyjímka. Toaletní nebo parfémované vody jsou nejčastěji používané "nosiče vůně" - parfému. Intenzita parfemace bývá různá a je zpravidla uvedena na obalu. Pokud to není výrobek z jedné nejmenované lidové republiky*4*

konatovka 30.07.2017

Některé rady znám, ostatní mě zaujaly.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat