Podzimní slim jeany: Je libo cigaretku? Ano, prosím!

Samozřejmě nemáme na mysli balíček koncentrovaného nikotinu, ale úzké kalhoty takzvaného cigaretového střihu. V módním světě zažily chvíle slávy zejména v 80. letech, v kurzu jsou ale zpět je evidentní, že jim neodzvoní ani tuto, ani nadcházející sezonu.

Někteří lidé je milují, jiní zatracují. Najdou se možná i tací, kteří je nenosí, protože mají pocit, že tento střih je předurčen výhradně pro super štíhlé typy. Tento mýtus nezbývá než vyvrátit, protože úzké kalhoty může nosit skutečně kdokoliv s jakýmkoliv typem postavy. Klíčový je ale styling!

Jak na ně tedy co nejlépe vyzrát? Pokud jste spíše menšího vzrůstu s petite postavou, můžete je zkombinovat s topem těsně k bokům a podpatky nebo s botami na platformě. Máte-li nějaké to kilo navíc, noste je s delším splývavým topem a nebojte se vrstvit, pokud si k nim obléknete vzdušnou tuniku a rozevlátý kardigan, budete vypadat skvěle a opticky si naopak uberete kilogramy spíše než v neforemných hazukách a o číslo větších pytlovitých šatech.
Pakliže vám geny nadělily štíhlé nožky, nebojte s vyzkoušet výrazné barvy, můžete si dovolit i kanárkově žlutou, smyslně rudou, lahvově zelenou i barvy neonů.

Jelikož jsou svým způsobem spíše kategorií casual oblečení, můžete je povýšit do levelu smart casual tím, že je zkombinujete s kontrastně elegantním glejtem nebo military sáčkem.

Styl podle celebrit


Monica a Veronica Hidalgo


Cameron Diaz a Kelly Killoren Bensimon


Eva Longoria


Melissa Satta


Sarah Hyland a Kelly Bensimon


Modelka Carmen Kass pro Lindex


Jeany Takko, 299 Kč // Jeany Takko, 399 Kč


Jeany Lindex


Slim jeany Lindex


Jeany Takko, 799 Kč // Jeany Takko, 799 Kč

ADRESÁŘ:

Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:08
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:01
90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat