REDKEN proměna paní Emílie: Oblékám druhé, teď přišla řada na mě

Usměvavá paní Emílie k nám na proměnu dorazila až z Olomouce. Nadšení jí nezkazilo ani to, že musela kvůli cestě do Prahy vstávat velmi brzo ráno. Zvědavost, co s ní náš hvězdný tým provede, všechnu únavu zahnala.

Čtenářka Emílie se do proměny přihlásila hlavně ze zvědavosti, jak by "asi vypadala jinak". Jak sama říká, jen člověk, který je se sebou vnitřně spokojený, může být krásný i navenek.

„Celý život se staráme o ty druhé a na sebe zapomínáme. Je mi letos v listopadu 45 let a tahle proměna byl pro mě takový první, moc pěkný dárek," svěřila se nám před proměnou Emílie, která spolu s manželem vlastní šicí dílnu.

Práce, která je časově velmi náročná, je Emílii i jejím největším koníčkem – aby ne, tomuto řemeslu se věnuje už 27 let! Když ale přece jen zbyde troška volného času, tráví ho Emílie na zahrádce, která je po rodině a práci její další velkou láskou. Spolu s manželem vychovala dvě děti – dvacetičtyřletého syna a o dva roky mladší dceru.

PARTNEREM PROMĚNY JE PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ KOSMETIKA REDKEN


 

Nůžky v pozoru! Kadeřník Pavel přichází

Čtenářka Emílie jako první zamířila ke kadeřníkovi Pavlovi ze studia Hairdesign Pavel Buřič v pražských Vršovicích. Ten během chvilky odhalil, že má naše čtenářka vlasy zničení od opakové trvalé. „Vlasy jsou v některých oblastech až spálené, díky neprofesionálně provedené trvalé. Klíčové tedy pro nás bude zacelit vlasy a napravit poškození, protože kvalita vlasu je základ. Střih je až třešničkou na dortu," popisuje nám Pavel Buřič. Pomocníkem při hloubkové péči o poškozené vlasy mu je regenerační systém od Redkenu, který dokáže dlouhodobě zlepšit kvalitu vlasu. „Redken Chemistry System byl vytvořen právě pro takového případy. Péči zakončíme proteinovou maskou, která pomůže vlasům poničeným trvalou," vysvětluje postup kadeřník.

Po důkladné regenerační péči přistoupil Pavel k barvě. „Barvou je třeba vlasy sjednotit – zvolili jsme přírodní základ s příměsí hnědoměděného odlesku," vysvětluje svou volbu Pavel. Poslední tečkou za jeho prací byl propracovaný sestřih, který Emílie zvládne upravit doma během pár minut. „Zkrácení poničeným vlasům jenom prospěje," dodává Pavel, který delší ofinkou, jež si může Emílie vyfoukat i na stranu, šalamounsky zakryl vyšší čelo.


S Pavlem je za "normálních" okolností velká sranda, jak ale dojde na práci, jdou všechny žerty stranou!

Na závěr Pavel paní Emílii doporučil vlasové produkty Redken pro následnou domácí péči.

„Pro začátek bych doporučil kvalitní šampon Redken Time Reset, který je určený pro matné, zcitlivělé a oslabené vlasy. Šampon vlasy  jemně čistí a odstraňuje zbytky nečistot. Zároveň dodává do vlasů vyživující lipidy, které posilují křehký obal vlasu. Díky tomu vlas získává zpět svůj lesk a dokáže udržet hydratující prvky," vybírá pro čtenářku Pavel Buřič první přípravek.

„Péči o vlasy je třeba doplnit o vhodný kondicionér, který poskytuje dokonalou ochranu pro barvené vlasy a udržuje svěžest barvy. Kondicionér Redken Color Extend umožňuje snadné rozčesávání, zabraňuje vyblednutí barvy a dodává lesk. Pomáhá posílit kutikulu. S obsahem UV filtrů a antioxidantů," vysvětluje Emílii.

„A na závěr bych doporučil našlehaný pěno-krém pro objem vlasů Redken Styling Aerate 08. Patentovaná technologie kombinuje pečující vlastnosti krému s objemovými vlastnostmi pěny – vlasy budou hebké a lehce manipulovatelné s dlouhotrvajícím objemem. Stačí, když Emílie aplikuje množství o velikosti 3-4 lískových oříšků do dlaní a rovnoměrně vetře do vlhkých vlasů. Pro maximalizaci objemového efektu vlasy vyfouká přes kulatý kartáč," uzavírá Pavel Buřič.
 

Nastupuje vizážistka Bára

Po kadeřníkovi si čtenářku převzala naše vizážistka Bára Krausová.  Emílie se jí svěřila, že se nelíčí hlavně proto, že jí po použití dekorativní kosmetiky pálí pleť. „Paní Emilie má podle svých slov citlivější pleť. Při používání běžné kosmetiky a make-upu pociťuje nepříjemné svědění, na tvářích jsou patrné drobné žilky. Rozšířené póry zároveň svědčí o pleti normální a mastnější," vysvětluje nám během diagnostiky pleti vizážistka.

„Paní Emilie by měla zvážit výběr a používání kvalitní kosmetiky, která jí nebude způsobovat nepříjemné pocity a naopak poskytne péči, potřebnou pro mastnější pleť," doporučuje.


Během líčení Bára make-upem sjednotila tón pleti a zakryla drobné žilky na tvářích.

Vzhledem k tomu, že paní Emilie není zvyklá se líčit, zvolila vizážistka Bára jen jemné a přirozené líčení, ve kterém se bude Emílie sama cítit velmi dobře. „Líčení jsme barevně sladily s novou barvou vlasů i oblečení," dodala Bára Krausová.

Na závěr nemohlo chybět doporučení pro domácí péči o pleť. „Čtenářce doporučuji pravidelně, dvakrát denně, o svou pleť pečovat vhodně zvolenou kosmetikou. Důležité je pravidelné a důkladné odličení, čistění a následná péče hydratačními a ošetřujícími pleťovými krémy nebo séry. V případě drobných pleťových problémů zvolit vhodnou doplňující péči," uzavírá.

Závěr proměny a focení

Paní Emílie nám už do své přihlášky do proměny napsala, že je menšího vzrůstu a s velikostí 50–52. „Jsem takový menší medvídek," napsala nám. Jaké pak bylo její překvapení, když jí naše stylistka hravě oblékla do oblečení o čtyři čísla menšího! „Mnoho žen se zbytečně podceňuje a kupuje si oblečení, které neodpovídá jejich skutečné velikosti. Týká se to jak svršků, tak i spodního prádla," vysvětluje nám stylistka Janka, která oblečení pro paní Emílii vybírala v nabídce značky Charles Vögele.

Tečku za celodenní proměnou udělal profesionální fotograf Filip Mach, který v nedaleké zahradě pořídil se čtenářkou sérii snímků, které budou pro Emílii připomínkou na její velký den s naším týmem!
Chcete se REDKEN proměny zúčastnit i vy? Napište nám na redakce@bety.cz, proč byste chtěla proměnu podstoupit a připojte své 2 fotografie (postavu a detail).


Stylistka Janka vybrala pro Emílii modrý top s výraznou květinou (Charles Vögele, 699 Kč), který doplnila černými kalhotami (Charles Vögele, 799 Kč), lodičkami na nízkém podpadku (s.Oliver, 1 199 Kč) a černou kabelkou (Charles Vögele, 599 Kč).


Nevadí, že máte nějaké to kilo navíc, výrazná barva ve vašem šatníku prostě nesmí chybět. Emílie oblékla růžový top (Charles Vögele, 249 Kč), černé kalhoty (Charles Vögele, 799 Kč), černé lodičky (s.Oliver, 1 199 Kč) a kabelku (Charles Vögele, 699 Kč).


Pro chladnější podzimní dny jsme pro Emílii zvolili sukni (Charles Vögele, 999 Kč), doplněnou o svetřík (Charles Vögele, 999 Kč) s bílým tričkem (Charles Vögele, 129 Kč) a balerínky (s.Oliver, 1 199 Kč).


Při focení se paní Emílie vyřádila. Celkový dokonalý vzhled pečlivě kontroloval Pavel a v případě potřeby nezbedný vlásek zkrotil.

A co na proměnu říkala Emílie a její rodina?

„Když jsem doma ukázala fotky, tak nejen já, ale dokonce i moje maminka prohlásila, že kdyby nevěděla, že jsem proměnu podstoupila a někdo jí fotky poslal, tak by se s ním dohadovala o tom, že tu paní nezná," líčí nám Emílie s tím, že reakce přátel byly vesměs pozitivní. Zasloužené pochvaly se dočkala i od svých dvou chlapů. „Syn pronesl to chlapské "no dobrýýý", což je vlastně v překladu skvělý výsledek," směje se.


Fotografie na závěr, i když vlastně byla první. Pavel a jeho tým se na náš příchod důkladně připravil! Děkujeme!

Děkujeme prodejně Charles Vögele v Avion Shopping Parku a prodejnám s.Oliver v OC Chodov a Arkády Pankrác za zapůjčení oblečení na proměnu.

Profil vizážistky Báry Krausové

Bára Krausová vystudovala Vysokou školu ekonomickou a Bankovní institut v Praze.
O kosmetiku, péči o pleť a vizážistiku se začala zajímat před 15 lety.
Absolvovala kurzy zaměřené na profesionální líčení a make-up. Spolupracuje s kadeřnickým salonem Pavel Buřič Hairdesign při přípravě profesionálních fotografií, proměn, soutěží i svateb.
Více informací se dozvíte na www.barakrausova.cz

 

Profil kadeřníka Pavla Buřiče

Pavel Buřič v prosinci 2008 otevřel v Praze vlastní vlasové studio Hairdesign Pavel Buřič. Studio Hairdesign Pavla Buřiče najdete v Praze Vršovicích.
Od té doby se tým kadeřníků pod vedením Pavla snaží díky pravidelným školením o novinkách v odborném světě splnit i ta nejnáročnější přání svých zákaznic a zákazníků.
Pracuje se špičkovou profesionální vlasovou kosmetikou Redken.
www.pbhairdesign.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat