Vyzrajte na vrásky s novým DermoCollagenem ProVenus!

21.08.2017 | Krása a móda

Každá žena chce být krásná v jakémkoli věku. S přibývajícími roky však klesá obsah kolagenu v těle a začínají se projevovat první známky stárnutí, jako jsou například vrásky. To ale neznamená, že tvorbu kolagenu nejde podpořit a zamezit tak prvním projevům stárnutí pleti. Jak toho dosáhnut? Zapomeňte na různá dermo séra či krémy a zkuste efektivní a velmi kvalitní vnitřní výživu pleti! Tou je právě DermoCollagen ProVenus, který díky svému složení působí až v dermální vrstvě pokožky, tedy tam, kde je to nejvíce třeba.

Složení DermoCollagenu ProVenus je unikátní v tom, že využívá spojení bioaktivních kolagenních peptidů Verisol® s kyselinou hyaluronovou a dalšími látkami, které mají prokázaný efekt na redukci vrásek, pevnost nehtů a kvalitu vlasů. Klinické studie, proběhlé v západní Evropě, vědci specializujícími se na kosmetické produkty, jednoznačně potvrzují účinek na zlepšení stavu pleti, zmírnění vrásek a zlepšení kvality vlasů i nehtů.

Více na www.provenus.cz

Proč máte vrásky, nekvalitní nehty a vlasy?

Jde o přirozený vývoj v průběhu života ženy. Za problémy s pletí, vlasy a nehty hledejte úbytek kolagenu ve vašem těle. Kolagen je velmi potřebný, protože tvoří až 75 % objemu lidské pokožky. Zpevňuje hluboké vrstvy pokožky, vypíná jí a efektivně tak působí proti vzniku vrásek a pomáhá vyhladit ty již viditelné.

Čím tedy méně kolagenu v těle máte, tím více nastupují projevy stárnutí. Pleť začíná být méně elastická, nesjednocená či málo rozzářená. Objevují se také problémy s její hydratací a celkově se vytrácí její mladistvý vzhled. Obsah kolagenu v těle ovlivňuje i kvalitu nehtů a vlasů. Jakmile ho máte v těle nedostatek, dochází k šednutí vlasů, více vypadávají a ztrácejí lesk. Nehtům chybí jejích pevnost a třepí se. Netrapte se prvními příznaky stárnutí a dopřejte svému tělu kvalitní vnitřní péči díky DermoCollagenu ProVenus.

Kolagen vám nejlépe doplní DermoCollagen ProVenus! Ptáte se, proč zrovna on? Protože je unikátní hned v několika směrech:

  • Jde o nejsilnější kombinaci bioaktivního kolagenu a kyseliny hyaluronové pro redukci a zjemnění vrásek
  • Pozitivní účinek je potvrzen německými studiemi, takže vaší pleti dopřáváte skutečně velmi účinnou německou kvalitu
  • Na užívání DermoCollagenu si zároveň i pochutnáte. Zapomeňte na zápach a nepříjemnou chuť! V jednom sáčku DermoCollagenu se totiž skrývá pomerančový prášek, který výborně chutná.

Jak DermoCollagen funguje?

Přípravek DermoCollagen je unikátním produktem, protože cíleně působí přímo v hluboké dermální vrstvě pokožky. Základ složení tvoří kombinace bioaktivních kolagenních peptidů patentovaného složení Verisol® spolu s kyselinou hyaluronovou. Jedná se tak o efektivní vnitřní výživu pokožky. Unikátní složení přípravku DermoCollagen zajišťuje tu správnou hydrataci pokožky, a to zevnitř přesně tak jak přirozená hydratace probíhá.

Toto působení Dermocollagenu je ptvrzeno i německými studiemi, na základě kterých došlo k:

  • 65% navýšení collagenu v pokožce
  • 32% redukci očních vrásek
  • 18% navýšení elastinu v pokožce

Bioaktivní kolagenní peptidy Verisol® jsou vědecky potvrzené a působí na lepší elasticitu pokožky a vyhlazení vrásek. Bioaktivní peptidová forma zajištuje co nejlepší vstřebatelnost do lidské pokožky. „Bioaktivní“ znamená, že se jedná o formu kolagenu vlastnímu lidskému tělu. Peptidy stimulují buněčnou syntézu a zajišťují tak tu nejefektivnější vnitřní výživu pokožky.

Přípravek DermoCollagen ProVenus se vyznačuje výbornou pomerančovou příchutí a obsahuje minimum sladidel a celková kalorická hodnota jednoho sáčku je tak pouze 50 kJ. Proto se nemusíte obávat o svou váhu. Jeho dávkování je velmi jednoduché. Stačí užívat 1 sáček denně, který nejprve nasypete do sklenice, zalijete cca 2 dcl vody a necháte rozpustit. Poté sklenici vypijete. Dermocollagen ProVenus je bez alergenů, vhodný i pro těhotné a kojící, non GMO a absolutně bezpečný pro dlouhodobé užívání.

Využijte nyní letní akční nabídku na eshopu Dr. Max.cz a kupte si DermoCollagen Provenus za výhodnou cenu 790 Kč.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat