Ta nejlepší výživa pro pleť. Dopřejte jí péči i zevnitř

08.09.2017 | Krása a móda

Aby naše pokožka vypadala co nejdéle mladistvě, je třeba o ni pečovat. A to nejen zvenčí, tedy nejrůznějšími krémy a séry, ale také zevnitř. Správná výživa a ty pravé vitaminy, minerály, antioxidanty a další látky jsou totiž na cestě k dokonalé pleti tím nejlepším spojencem!

Pomoc na talíři

Dobře vyživená pokožka vypadá mladší a stárne pomaleji, vitaminy, minerály a další výživné látky umožňují pokožce lépe se bránit agresivním vlivům a bojovat proti stárnutí. Kde je hledat?

Vajíčka

Jsou významným zdrojem koenzymu Q10 a čím více ho máte, tím lépe se vám daří udržet pleť pružnou, hydratovanou a mladistvou. Vajíčka také obsahují velké množství lecitinu, jednoho ze základních stavebních kamenů buněčných stěn, čím vyšší je jeho úroveň, tím odolnější budou vaše buňky proti stárnutí.

Olivy a olivový olej


Jak dodat pleti tolik potřebný kolagen? Pomocí DermoCollagenu ProVenus!

Díky kyselině olejové, která je součástí oliv a panenského olivového oleje, pleťové buňky nabývají na objemu a drobné vrásky pomalu mizí. Pleť je navíc hebká. Výzkum při Monash University v Austrálii zjistil, že čím více olivového oleje konzumujeme, tím méně vrásek máme.

Mrkev

Nejenže mrkev zabraňuje stárnutí, ona také umí již vzniklá poškození napravit, neboť její betakaroten se umí proměnit v retinol, součást vitaminu A, která působí proti stárnutí. Betakaroten se také hromadí pod pokožkou, dodává pokožce barvu a zvyšuje přirozený ochranný sluneční faktor.

Zelený čaj

Mladistvá pleť září zdravím, neboť se neustále obnovuje a nové buňky pleti okamžitě nahrazují ty odumřelé. S přibývajícím věkem se však tento proces zpomaluje, odumřelé buňky ulpívají na povrchu déle a pleť ztrácí svůj zářivý vzhled. Zelený čaj však prodlužuje životnost buněk, které se dostanou na povrch pleti a ta si tak udrží svůj mladistvý a svěží vzhled. Zelený čaj také prokázal svoji schopnost ochránit pleť před škodlivými účinky UV záření a kolagenová vlákna před volnými radikály.

Vsaďte na kolagen

Ovšem ani výše uvedené potraviny nejsou všemocné. A tak se vyplatí dodat pokožce také látky, jež přímo souvisejí s jejím mladistvým stavem. Jednou z nejdůležitějších látek, jež zajišťují pleti pružnost a tím mladistvost, je kolagen. Kolagen je velmi potřebný, protože tvoří až 75 % objemu lidské pokožky. Zpevňuje hluboké vrstvy pokožky, vypíná ji, efektivně tak působí proti vzniku vrásek a pomáhá vyhladit ty již viditelné. Jak ho ale pleti dodat? Vsaďte na nápoj DermoCollagenu ProVenus, který je unikátní tím, že využívá spojení bioaktivních kolagenních peptidů Verisol® s kyselinou hyaluronovou a dalšími látkami, které mají prokázaný efekt na redukci vrásek, pevnost nehtů a kvalitu vlasů. Ostatně jej mohly vyzkoušet i naše testerky. Jak se DermoCollagen ProVenus osvědčil?


DermoCollagen ProVenus se našim testerkám velmi osvědčil!

Balení po jednotlivých dávkách je jistě výhodou, nemusím odměřovat odpovídající dávku. Chuť příjemná pomerančová. Pleť je jemnější, prozářenější, otoky a kruhy kolem očí v době menstruace méně viditelné. Vrásky kolem očí sice méně hluboké, ale nemizejí. Pozitivní účinek na vlasy je viditelnější než na pleť, jsou pružnější, lépe se upravují, nehty rostou mnohem rychleji. Celkově hodnotím kladně, ale pro výraznější a viditelný efekt na pleť by bylo potřeba užívat v delším časovém horizontu, měsíc je velice krátká doba. Minimálně tři měsíce, až půl roku, aby užívání mělo viditelný efekt,“ popsala testerka Allekto.

Moc se mi líbilo luxusní balení, otevírání u jednotlivých sáčků, jeho jemná pomerančová chuť a to, že stačí 1 sáček denně. I když je to na dlouhodobější užívání, tak bych řekla, že sice na obličeji se mé vrásky nezjemnily, ale pokožka na těle je lesklejší a pružnější a vlasy nemám tolik mastné,“ svěřila se testerka Mopsička.

Hledala jsem něco neinvazivního a vyživujícího pro prvotní známky vrásek a musím tedy říct, že jsem spokojená. Nejenže jde o vnitřní výživu, která báječně chutná, ale rozdíly jsou opravdu viditelné. Pleť je vypnutá a zdravě vypadající,“ popsala testerka Lenynek.

Přestože jsem přípravek užívala necelý měsíc, mám pocit, že se účinky mírně projevily. Dále kladně hodnotím povedené balení a jednoduchou přípravu. Navíc chuť je lahodná, přímo osvěžující. Určitě jsem testováním s tímto přípravkem neskončila,“ svěřila se testerka s nickem uznevimco.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat