Komentáře k článku

KatkaOu 10.09.2019

Dobrý den, všeobecně mám problematickou pokožku, úplně tu nechci všechno rozebírat, lékaři a lidi okolo mi toho už nadoporučovali, něco pomohlo, něco ne. To bych taky nerozebírala. Ale sháním něco přírodnějšího ("vyzkoušeného starými šamany"), co by mi tu pokožku posílilo, uzdravilo, dodalo jí život. Za každé doporučení budu ráda. Děkuji předem.

kajinek 15.01.2019

Záleží na životním stylu. Vrásky mám a v mém věku si myslím, že je to přirozené.

zlatusekup 14.09.2017

NO 50 lehce za mnou, takže vrásky jsou, ale nijak se z toho nehroutím patří to k životu, ale je pravda, že by se mi líbilo je nemít nebo mít méně.*21*

snegurka 11.09.2017

Správnou výživu mám.

Hanyna 11.09.2017

Ano, jen krémy a séra nestačí. Pleť musí dostávat výživu i zevnitř.

Gallaxy 09.09.2017

Rozhodně je to z větší části o stravě. STačí se podívat na boubelky, jak krásnou mají plet. Já jím vše nač mám chut a spolehám na to, že tělo si samo řekne co potřebuje.

Vrásky neřeším,je to normální a žádné zázračné pilule nás nevrátí do puberty.;-)

Siraellen 08.09.2017

souhlasím

helus 08.09.2017

Toto vůbec neznám.

Monalisa 08.09.2017

Naprosto odmítám si do těla cpát jakékoli z těchto jedů.Na vrásky nic nezabírá a určitě to není nic zdravého pro tělo. Co dalšího si tím v těle poškodíte už v tomto článku není, to bude až příští týden.-) Ať žije kosmetický průmysl a farmacie, někdo jim to musí zaplatit. Jak už jsem zde psala. S vráskami se buď musím smířit nebo je řešit radikálně, a to plastikou.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat