Chcete krásné vlasy? Vyhýbejte se chybám při péči a vsaďte na šetrný styling

05.10.2017 | Krása a móda

Která žena by netoužila po krásných a především zdravých vlasech! Jenže ne každá z nás dostala takovou ozdobu hlavy do vínku. A dokonce i ty, jež se mohou či mohly chlubit hustými a pevnámi vlasy plnými života, jim často ubližují. Jakým chybám se vyhnout a jak o lokny naopak pečovat?

Vlasové podpásovky

Máte pocit, že se o své vlasy staráte, jak jen můžete? Ale co když si svou snahu nevědomky sabotujete některou z následujících chyb?

Špatná strava


Vlasový styling by rozhodně neměl ubližovat. Kartáč, který vaše prameny nejen krásně narovná, ale ještě o ně pečuje, to je Rowenta Instant Straight.

Strava se neprojevuje jen na našich problémových partiích, ale i na vlasech. Ty potřebují různé vitaminy, minerály a kvalitní bílkoviny pro správný růst a výživu. Hned o důvod víc, proč se dát na dráhu zdravého životního stylu.

Nevhodné přípravky

Dámy, ruku na srdce, čtete podrobně informace o výrobku a jeho složení? Některé přípravky jsou přímo chemické bomby a je nejvyšší čas poohlédnout se po nějakých šetrnějších. Pozor také na různé odbarvovače a barvy na vlasy. Peroxid vodíku a amoniak mohou způsobovat řídnutí a vypadávání vlasů. Tak šetrně, ať tam na stará kolena něco zbude.

Culíky a copy

Těsné účesy vlasům také nepřidávají. Vyvíjejí velký tlak na vlasové folikuly, což vede k poškození vlasů, a dokonce k vypadávání. Volte raději volnější účesy nebo rozpuštěné vlasy, případně dejte loknám svobodu hned, jak překročíte práh bytu. Zaslouží si to!

Vrabčí hnízdo? Pusťte na něj odborníka

Strávíte každé ráno spoustu drahocenných minut ve snaze přinutit své vlasy, aby přestaly připomínat rozčepířené vrabčí hnízdo a proměnily vás v upravenou a elegantní dámu? Trápíte své lokny horkým vzduchem z fénu či extra rozpálenou žehličkou? Pak vám nejspíš nepoděkují. To chce nějakého šikovnějšího pomocníka!


Díky generátoru iontů v kartáči Rowenta Instant Straight jsou po použití vlasy hladké, lesklé a neelektrizující.

Takovým je žehlicí kartáč Rowenta Instant Straight, který vlasy rozčeše v jednom tahu bez toho, že byste musela oddělovat jednotlivé prameny (tak jako když si žehlíte vlasy žehličkou), a vyžehlí nahřátými keramickými štětinami – je ideální pro každodenní používání, díky generátoru iontů dojde k eliminaci statické elektřiny a krepatění. Navíc keramický povrch vlasy nepoškozuje, ale dopřává jim péči – váš účes dokonale rozzáří.

Žehlicí kartáč od Rowenty dostalo možnost vyzkoušet i 20 našich testerek. Jak se jim osvědčil?

„Koncept 2v1 je dobrý, šetří čas. Vlasy mám vyžehlené nekrepatí a nelétají mi kolem hlavy. Kartáč lehce klouže po vlasecha nezadrhává se. Otočná šňůra je velmi praktická. Kartáč mi nepadá z ruky a šňůra není nikde zamotaná. Nastavení na 210 stupňů je praktické, protože se nezdržuji nastavováním teploty a vlasy se mi nepřepalují. Vlasy mám pěkně upravené a účes drží, chválila si testerka blesksoft.

Díky generátoru iontů jsem po jeho použití měla vlasy hladké, lesklé a neelektrizující. Kartáč se snadno používá díky keramickým štětinám a také otočné a patřičně dlouhé šňůře. Nastavená teplota 210 °C mi dokonale vyhovuje. U přístroje oceňuji jeho lehkost a nepálící rukojeť při používání. Tento přístroj bych velice ráda doporučila, popsala testerka verka.kutisova.


Kartáč se pohodlně ovládá a úprava vlasů je s ním snadná a rychlá.

Žehličku na vlasy totiž používám každý den (také Rowenta Elite) a chtěla jsem porovnat tyto dva výrobky. Musím říct, že s kartáčem se mi pracovalo skvěle, je lehký, dobře se drží v ruce a díky otočnému káblíku je česání hračka. Úprava vlasů byla rychlá, stačí učesat a je hotovo, není potřeba si vlasy rozdělovat na prameny jako při žehlení žehličkou, což ušetří čas. Vzhled kartáče je perfektní. Oceňuji také generátor iontů, vlasy mi přijdou zdravější než při žehlení klasickou žehličkou. Nastavená teplota 210 stupňů mi vyhovovala, shrnula testerka domisacek.domi.

Kartáč je lehký a dobře se drží. Oceňuji hlavně zabudovaný generátor iontů. Mám tuto funkci u vysoušeče vlasů a je to opravdu výborná věc! Vlasy jsou krásně hebké, hladké a neelektrizují. Šňůra je dostatečně dlouhá a dá se otočit o 360 stupňů, tím se nepřekroutí a s kartáčem se dobře manipuluje. Kartáč má štětiny, a tak se na rozdíl od žehličky snadno nespálíte, vyzdvihuje testerka voljaro.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat