Módní manuál na podzim 2011: Zaměřeno na baculky!

Pokud vám je velikost 36 malá, nezoufejte. Nepotřebujete mít tělo topmodelky – i s několika kilogramy navíc můžete vypadat úchvatně. Vše záleží pouze na kvalitních materiálech, propracovaných střizích a stylu.

Marylin Monroe, Oprah Winfrey, Mariah Carey nebo Queen Latifah. V historii i v současnosti najdeme řadu slavných žen pyšnících se plnou ženskou postavou. Pokud i vy patříte mezi baculky, nevěste hlavu a udělejte po vzoru znýmých tváří ze svých nedostatků přednost!

Našli jsme pro vás úžasné podzimní modely ve velikostech 44-54. Základem podzimního šatníkou jsou černé kalhoty rovného střihu, které opticky zeštíhlí nohy. Delší topy a tuniky zamaskující větší bříško. Hřejivé propínací svetříky i trendy kabátky kopírující siluetu a v mžiku vykouzlí štíhlý pas.

Podzimní kolekce se ponesou v tónech černé, zelené, fialové a bordó. Vybírejte jen oblečení, které důmyslně ukryje nedostatky a zdůrazní vaše přednosti.


Foto zleva: Top 799 Kč, Kalhoty 1199 Kč // Triko 699 Kč, Kalhoty 1199 Kč,  Svetr – cena v obchodě


Foto zleva: Triko s dlouhým rukávem 699 Kč, Kalhoty 1199 Kč, Pletená čapka 199 Kč // Triko s dlouhým rukávem 799 Kč
Kalhoty 799 Kč


Foto zleva:  Tunika 799 Kč, Kalhoty 1199 Kč, Kabát – cena v obchodě //  Triko s dlouhýn rukávem 699 Kč, Kalhoty 1199 Kč, Kabát – cena v obchodě

Adresář:

Charles Vögele, Avion Shopping Park, Skandinávská 3A, Praha 5






Celkem 1 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:26
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:51
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat