Vlasy jako z pohádky. Co potřebují?

01.11.2017 | Krása a móda

Přála jste si od dětství dlouhé a bohaté vlasy, ale příroda k vám není v tomto ohledu zrovna štědrá? Pak svou hřívu v růstu a pevnosti musíte podpořit i jinak. Jak vlasům pomoci?

Od talíře po gumičku

Co vlasům v jejich růstu či hustotě zrovna neprospívá a na co se naopak zaměřit?

Pozor na jídelníček


Nenadělila vám příroda hustou a dlouhou hřívu? Dopřejte svým vlasům specializovanou péči od Ryoru.

To, co jíte, pijete a jak zacházíte se svým tělem, má velký vliv i na vaše vlasy. A teď ruku a srdce, že vy příjmu ovoce a zeleniny moc nedáte? Základem pro zdravé a rostoucí vlasy je jídelníček bohatý na omega-3 mastné kyseliny, vitaminy a minerály. Takže avokádo, losos, brokolice, však to znáte…

Nebojte se nůžek

Pravidelné zastřihávání hřívě prospívá, jelikož se díky němu zbavíte suchých a poškozených konců, které zbytečně zatěžují. Co se stane, když se budete nůžkám vyhýbat? Časem se dočkáte kompletní lámavosti vlasů a ještě větších škod. Nebojte se tedy častých návštěv v salonu, i to růstu paradoxně prospěje!

Na účesu záleží

Pevný culík, drdol, čelenka, která odolá i hurikánu? Ani tudy cesta nevede, i když je pochopitelné, že ráno je každá minuta drahá, a čas na vymýšlení nějakého složitého stylingu se hledá dost těžko. Ve finále vám však všechny tyto utažené „variace“ pořádně škodí, neboť ničí strukturu a přispívají k vypadávání nových přírůstků. Vážně to občas nezvládnete s rozpuštěnými vlasy či volnějším uzlem?

Podpořte růst

Ve snaze i hustou a dlouhou hřívu se vyplatí vsadit také na specializované přípravky. Dva z nich nabízí také česká společnost Ryor. Díky ní můžete své vlasy rozmazlit, vyživit, posílit a hlavně podpořit v růstu hned dvěma produkty. Vlasovým keratin sprejem a tříměsíčním Urychlovačem růstu vlasů. Oba mohly ostatně vyzkoušet i naše testerky. Jak bylyspokojené?

„Z obou výrobků jsem byla úplně nadšená. Byla to moje první zkušenost s keratinem a určitě si jej znovu pořídím, protože ten efekt byl opravdu markantní. Moje vlasy byly hned po prvním použití nádherně hladké, lesklé a vyživené. Stejně pozitivně hodnotím i růstovou kúru na vlasy, která taktéž zcela splní to, co slibuje, a mé vlasy jsou po ní mnohem hustější. Navíc oba výrobky nádherně voní. V neposlední řadě chválím i obal a design etikety, který se moc povedl, chválila testerka splendidka.


Vlasový keratin sprej i Urychlovač růstu zajistil našim testerkám vyživené a posílené vlasy.

„Na první pokus mne velice zaujala vůně Urychlovače růstu. Sprej jsem používala dvakrát denně, občas jenom jednou. Sprej je určen na 3 měsíce, po měsíci užívání mohu říct, že vlasy mi dost zesílily a mám jich mnohem více než předtím. Uvidíme, jaké budou výsledky po těch třech měsících, ale myslím, že vlasy ještě o dost posílí,“ napsala testerka mrsmishelina.

„Vlasy jsou opravdu lesklejší a hebčí, protože keratin je super i přípravek na růst vlasů je skvělý, ale na vysněnou délku si musím ještě chvíli počkat. Ale s tímto přípravkem to půjde určitě rychleji. Nesmím ještě zapomenout, že skvěle voní. Doporučuji a jsem velmi spokojená,“ svěřila se testerka Vivi11.

„Na keratinu se mi líbí, že se nemusí oplachovat a vlasy se po něm dobře rozčešoiu. Přišlo mi, že jsem je tentokrát neměla tak vysušené, když jsem si je nabarvila a pak používala keratinový sprej. Sprej na urychlení růstu vlasů je na tři měsíce, tak se mi ještě nehodnotí úplně dobře, ale co už můžu vyzdvihnout  – mám často problémy s tím, že když začnu používat novou kosmetiku, začnou se mi dělat lupy a svědí mě hlava a tohle u urychlovače nenastalo. Takže je vidět, že je opravdu kvalitní. Budu ho používat i dál,“ pochvalovala si testerka stastnakarolinka.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat