Komentáře k článku

Yvetta 08.11.2017

Poslední dobou se o oleje zajímám víc, ale tuto značku neznám. Tak jsem koukla na web a mají opravdu zajímavé produkty. Děkuji za inspiraci. XD A na svém facebookovém profilu mají hodně dobré recenze. Zaujal mě olej Opuncie, to není tak častý olej. Jen je trochu dražší.

Hanyna 07.11.2017

Zkoušela jsem jich již několik. Ale vždy jsem se vrátila ke krému. Pleť jsem po nich měla opravdu hodně mastnou...:-O Ale věřím, že budou účinnější než krémy!

Siraellen 07.11.2017

používám každý den

konatovka 07.11.2017

Olejíčky jsem začala používat před mnoha lety a to od pana Karla Hádka, byly na mou pleť velmi vhodné.*1*

Eva 07.11.2017

Nedávno jsem si koupila baobaový a uz u oleju zustanu. Krémy mi tak nevyhovují.

Iveta Eva 16.11.2017

No olejícky jsou fajn, ale musí být kvalitní a vetsinou je problém cena.

Eva Iveta 29.11.2017

Práve, kvalitní být musí, kupuju to kvuli tomu ze je prirodní a bez chemie. Treba https://www.lekarnalancier.cz/bigbao-bio-baobabovy-olej-100-ml kupovala jsem ho v lekarne u nás v ulici, kde mi ho doporucili.

Natali Eva 09.11.2018

Já mám skvělé zkušenosti s Alchymystique. Kupuju tam tenhle olej https://www.alchymystique.cz/eshop/elixir-pro-hluboke-hojeni-pleti který je fakt dobrý. Ale příště si tam nechám namíchat vlastní podle potřeb.

Amalka 07.11.2017

Oleje mám hodně ráda, ale musím přiznat, že jsem měla ze začátku stejnou obavu, že mi budou pleť příliš zatěžovat a budu moc mastná. Je to určitě i o výběru značky a o kvalitě. Díky za tip, tyhle oleje neznám a vypadají výborně.:-)

helus 07.11.2017

Používám jak krémy,tak olejíčky.Snažím se to střídat.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat