Dřevěný versus plastový. Který hřeben je pro vlasy lepší

Vlasy jsou korunou krásy každé ženy a zaslouží si naši pečlivou péči. Dopřáváte svým vlasům výživné masky, ty nejlepší šampony ale jaký máte hřeben. Věděli jste, že i správně zvolený hřeben dokáže s vašimi vlasy divy?

Právě hřeben přichází do styku s vlasy každý den a někdy i několikrát za den. V každé domácnosti se povětšinou nacházejí hřebeny plastové a od jejich dřevěných předchůdců se téměř opustilo. Přesto dřevěný hřeben udělá pro vaše vlasy větší službu než plastový. Máme pro vás hned několik důvodů, proč si alespoň jeden pořídit.

Lupy začnou mizet

Dřevěné hřebeny mají širší konce než plastové, díky tomu při každém pročesávání promasírují i pokožku hlavy, tím stimulují tvorbu mazu a eliminují tvorbu lupů.

Konec elektrizujícím vlasům

Pokud vás trápí neposlušné vlasy a po pročesání vypadáte, jako kdybyste strčili prsty do zásuvky, tak dřevěný hřeben je pro vás správnou volbou. Na elektrizující vlasy platí dřevěné kartáče s přírodním vlasem. Při nákupu vybírejte kvalitní celodřevěné hřebeny, stačí pár kousků gumy a vytoužený efekt se nedostaví.

Pravidelná masáž

Používáním dřevěného hřebenu si pravidelně masírujete pokožku a to je nejen velmi příjemné. Masírování pokožky zlepšuje prokrvování hlavy a podporuje stimulaci růstu vlasů, navíc přispívá k lepšímu vstřebávání živin do vlasových kořínků.

Šetrné pročesávání

Dřevěný hřeben vlasy neláme ani netahá. A i v tomto ohledu je mnohem lepší než jeho plastová konkurence. Dřevěné hroty po vlasech lépe kloužou a snadněji rozčesají zamotané pramínky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat