Lupy dokážou potrápit. Jak se jich zbavit jednou provždy?

04.04.2018 | Krása a móda

Také z ramen neustále oprašujete lupy a tmavé oblečení už si kvůli nim berete jen výjimečně? Trápí vás podrážděná a svědící pokožka hlavy, a i když jste vyzkoušili všechno možné, pořád se těchto obtíží nemůžete zbavit? Pak sáhnete po Konopném šamponu Ryor. V rámci testování ho vyzkoušely i naše testerky. Jaké byly jejich zkušenosti a recenze?

Pomoc na talíři

Za lupy může stát mnoho příčin. Odborníci se však shodují, že zařazení určitých potravin do stravy může tento problém zmírnit či odstranit, ať už se za ním skrývá cokoli. Takže co si dávat na talíř?


Problémy s lupy trápí řadu žen i mužů. Vyřešit je pomůže Konopný šampon Ryor!

Fenomenálními zdroji vitaminů B6 a zinku, které bojují proti lupům, jsou slunečnicová semínka. A co víc, jsou také bohatá na zdravé tuky, po kterých pokožka hlavy vyloženě lační. Rozhodně tedy neváhejte a pravidelně zobejte nejen semínka slunečnicová, ale i dýňová či lněná.

Díky množství vitaminu B6 a zinku jsou pšeničné klíčky něčím, co může pomoci ukončit vaše opakující se trápení. Navíc jsou dobrým zdrojem vlákniny, která pomáhá vyplavit toxiny, jež mohou lupy ještě zhoršit. K dostání jsou přitom ve většině obchodů se zdravou výživou.

Pravidelná konzumace zázvorového čaje uklidňuje zažívací trakt, ale zároveň napomáhá ke zvládnutí problémů s lupy. To proto, že každý šálek dodává tělu sloučeniny, které mají antifungální vlastnosti, což se hodí zvlášť v případě, že jsou lupy způsobeny právě houbovou infekcí.

Když pomáhá konopí

Klíčové je v péči o pokožku hlavy, která je podrážděná nebo trpí lupy, zvolit vhodné přípravky. Speciální šampony by měly být samozřejmostí. Expertem na boj s lupy je Konopný šampon Ryor. Jak se osvědčil našim testerkám?


Naše testerky byly s Konopným šamponem Ryor velmi spokojené!

Šampon používám na mytí vlasů každý druhý den a mohu říci, že pro pokožku hlavy je to úleva. Velmi mě pokožka svědila, ale nyní vůbec nesvědí a vlasy mi příjdou načechrané. Navíc šampon příjemné voní, nic přehnaně parfémováno, ale vůně vydrží. Takže za sebe doporučuji, napsala testerka Kleris.

Miluji přírodní šampony. Tento navíc krásně voní a na rozdíl od jiných přírodních šamponu i dost pění. Vlasy jsou svěží a bohaté, pokožka příjemná bez pálení. Určitě si ji budu kupovat i do budoucna. Jsem moc spokojená,“ přidala se testerka Katynka.

Ryor nezklamal, vůně stejná jako u ostatních výrobků, prostě mají svou typickou vůni. Šampon je krásně vláčný a ihned po prvním použití jsem pocítila, že moje pokožka je klidnější než po použití jiných šamponů. Po dalším použití se mi zdá, že i pokožka se méně loupe a nemám pocit pnutí a svědění a neškrábu se neustále. Šampon stoprocentně doporučuji,“ pochvalovala si testerka Pivatko.

Šampon Ryor mi pomohl s mými problémy s vlasy. Po použití nejsou vlasy tolik mastné a lupy se už nevyskytují v takovém množství jako dříve. Je znát, že po použití jsou vlasy lesklejší,“ uzavírá testerka mouse26.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat