Komentáře k článku

Hanyna 03.05.2018

Pedikúru si dělám sama. U pedikérky jsem byla před 4 lety v pokročilém těhotenství, protože už jsem si ji nezvládala udělat sama a do dneška z ní mám plíseň pod nehty na palcích. Ach jo! Už nikdy víc!

Nohy nás celý život nosí a tak si péči zaslouží.

honzik 18.04.2018

je to hodně důležité starat se o své nohy

evaave 18.04.2018

Péče o nohy-u mne je klíčová dezinfekce nohou.Jsem tím trochu posedlá..dvakrát denně dostanou nožky drbání kartáčkem ,zejména nehty a dezinfekce.Mám nohy hebké navzdory zátěži celodenní-a večer moje PROCEDURA-potřít kouskem vymačkaného citronu co zbyl a vyhodil by se,pak potřu vazelínou ,nechám "vpít"do zaschnutí a hebké nožky jak mimi ..Téměř to nic nestojí.Dále pro mne nezbytné do každé obuvi vkládám osvěžující vložky do bot ošetřené biocidním přípravkem(pyrithion zinku.)To jsou heboučké a tenoučké vonavé vložky a po určité době vyměním,kupuji v DMšvýcarský výrobek ,8 párů v balení a nevím co bych si počala bez nich-super.Pokud někomu praskají paty,jde víc o infekci -doporučuji zakoupit krém myfungar v lékárně ,100%zabírá....... A na pedikůru nechodím ,chodí tam i lidé s plísněmi ,děkuji,nechci.Dnes je možné zakoupit všechny brusky profesionální kvality,mám,a vířivou vaničku též....

konatovka 18.04.2018

O nohy se starám opravdu pravidelně, každé 3 týdny si nechám dělat pedikuru, protože mám velmi suchou a ztvrdlou kůži na patách i u jednoho palce.:-O.

helus 18.04.2018

O nohy se starám pravidelně.Mám velmi tvrdou kůži na patách.Chodím pravidelně k pedikérce.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat