Komentáře k článku

Irena Stastna 03.02.2019

Dobry den mam doma vanu citim je prijemne nez sprvha?

Máme doma i vanu i sprchu.Sprchu využívám hlavně v létě, v zimě dávám přednost vaně s knížkou v ruce.

Hanyna 03.05.2018

Nic nového pod sluncem, ale občas je plná vana s pěnou zkrátka potřeba *3*

My máme doma oboje, jak vanu tak sprchu. Koupání ve vaně jsem vždycky milovala, ale protože se mi na nohou udělaly křečáky, musela jsem se na radu doktorky dlouhého ležení ve vaně vzdát. Trochu sem jí ze začátku proklínala, že mě připravila o jednu z mých drobných radostí, ale musím uznat, že to má něco do sebe. Dokázala jsem ve vaně ležet i hodinu, připouštěla si teplou vodu... No a pak jsem vylezla a nohy měla jak konve. Takže na řadu musely přijít ty stahovací punčochy... Takže už se dneska jenom sprchuju, nohy střídavě teplou a studenou vodu a je to pro mě fakt velká úleva.

kp 01.05.2018

Sprchování je super, ale zpravidla se s ním docela nadělá. Naopak vana do které si napouštím poměrně pomalu dostatečně teplou vodu pomáhá tehdy, kdy není místnost dostatečně vytopena, jak tomu zhusta bývá právě v těchto dnech.

konatovka 30.04.2018

V koupelně mám vanu, ale dávám přednost sprchování.;-)

Vana je skvělá věc pro děti, ale já osobně, více využiji sprchu :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat