Komentáře k článku

Tt 10.05.2018

Předpokládám, že toto je ten druh článku, který má rozvířit diskuzi. Obvykle se k článkům nevyjadřuji, ale tohle je nesmysl. Neznám žádnou ženu, která by nenáviděla (výraz z nadpisu) svoje pihy.

Sxx 09.05.2018

Tak já mám třeba u žen rád velký prsa, od trojek nahoru :-)

Elenya 09.05.2018

Je těžké zbavit se komplexů, když se ti každý druhý směje za to, jak vypadáš. Jsem bledá, pihovatá holka s přírodně blond vlasy. Na slečny jsem dost vysoká a můj nos je celkem výrazný. Člověk slýchá denně, že vypadám jako smrtka, nebo jestli mi není špatně. No užila jsem si své...Ohledně malování řeším jenom řasenku, tu si fakt musím dát, jinak působím moc vyblitě a bíle, ale o to je ten kontrast potom zajímavější. Hlavní je, že se líbím manželovi, ostatní si mohou trhnout. ;-)

helus 08.05.2018

Ženy se svým tělem nebudou nikdy spokojeni.Vždy si něco najdou.

Nem 08.05.2018

Nemyslím si, že článek mluví z duše 100% mužům. Řekl bych, že každý muž má jiný názor. Mně osobně se třeba nelíbí velký zadek na ženách. Ono toho bude v článku víc, s čím bych nesouhlasil, ale je dost věcí se kterými souhlasím. Prostě co člověk, to názor a házet všechny muže do jednoho pytle...je prostě hloupé...

Michal Nem 08.05.2018

Je to myšleno průměrem, samozřejmě každý je jiný.

umfa Nem 09.05.2018

Ono je to hlavně míněno tak, že mužům se obecně líbí něco jiného, než ženám :-)

Jirka 08.05.2018

Ženská má mít trochu zadek tak njak jako J. Lopez bych to viděl ideálně. Pršák nevadí dává ženě správně přidrzlý výraz. Správný účes po ránu jako když vypadne z kombajnu, mimo jiné je poznat že to v noci neflákala.

josef 08.05.2018

Prsa musí být velká-je to důležitý druhotný pohlavní znak !

XX 08.05.2018

Pihatá jsem...a možná by to bylo i fajn, kdyby nad každou další vznikající pihou nemusel člověk trnout, že je to ta "špatná", takže bych řekla, že kosmetický efekt a fakt, jestli se to někomu líbí mi je fuk...A co se týká velikosti zadku, osobně ho mám malý a můj partner je s velikostí naprosto spokojen...nechápu trend neustálého podsouvání, že jen to oplácané je hezké...

Slávek XX 08.05.2018

to není podsouvání, ty kecko. Oplácané je hezké, protože právě oblinami se liší samice od muže. Co by si asi tak užil s hubenou bez prdele a boků? To si to může rozdat s kamarádem. Léta nám naopak PODSOUVALI hubené modelky jako ideál krásy. Blbost. Prdel jako srdce, boky jako kytara, a pěkný nalitý prsa - to je krása ženy. K tomu můžou být i oblá lýtka a pěkná stehna, jako třešniška na dortu. A hrrr do ní!

et XX 09.05.2018

Co je nepochopitelného na trendu, že všechno oplácané je hezké? Kdyby takový trend nebyl, ubylo by mnoho čtenářek *4*

umfa Slávek 09.05.2018

Tohle je úplně irelevantní. Hnusné vyzáblé holky jsou jen v časopisech pro ženy, protože těm se to takhle líbí. V takovém Playboyi a už vůbec třeba v pornu jsou holky takové, jak se líbí chlapům :-)

Jan 08.05.2018

Jsem muz a se vsemi body uvedenymi v clanku jednoznacne souhlasim. Jen by me zajimalo jakym zpusobem by bylo mozne prijmet zeny porozumet, verit a ridit se podle tohoto clanku?

mzimo Jan 08.05.2018

"Jsem muz a se vsemi body uvedenymi v clanku jednoznacne souhlasim. Jen by me zajimalo jakym zpusobem by bylo mozne prijmet zeny porozumet, verit a ridit se podle tohoto clanku?" Nijak. Ony to samozřejmě vědí, ale nedbají. Případné líčení a "krášlení" používají výhradně na machrování před ostatními ženami, názor chlapů je nezajímá. Jediné které se cíleně krášlí kvůli mužům jsou prostitutky a pornoherečky a i ty ze sebe tu "hrůzu" odstraní hned jak mají padla.

Každý člověk má nějakou tu vadu na kráse.A kdo říká že ne,lže

LeMontaine 08.05.2018

Až naten nos a prsa. U nosu je mi to jedno, prsa možná jsou nejčastěji B, ale Céčka jsou lepší, když je teda už větší zadek, jinak menší zadek a menší prsa to mi nevadí. Čest výjimkám, která mají menší zadek a větší poprsí.

Neregistrovaný 07.05.2018

Pěkná blbost.Velkej zadek je hnus a trochu parfému nikdy neuškodí (nesmí se to s ním přehánět)

honzik 07.05.2018

kde jsem vzala 67 let nevím, potřebovala bych ubrat

Petr honzik 07.05.2018

Velký zadek není hezký, ale když je ženská zepředu jak trojúhelník postavený na vrchol - hrudník, menší pas, bez zadku a dole nohy jak párátka - hodí se tak zapíchnout do květináče. Ale i taková se bude nekomu líbit. Obráceně je to samozřejmě ještě horší.

Hela 07.05.2018

Proto Němci jezdí za cikánskými šlapkami. Ty panečku voní....

Ernest 07.05.2018

Naprosto souhlasím - s drobnou výhradou k "přirozené vůni" ...

Hela Ernest 07.05.2018

Čím víc páchne, tím ho vábí. Jako pytláka Říhu.

aly 07.05.2018

extra spokojená nejsem, ale neřeším to :-)

konatovka 07.05.2018

Jsem docela spokojena se svým tělem, byť už stárnoucím, ale moc se snažím, abych neměla nadváhu a cítila se dobře.;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat