Co na sobě ženy nenávidí, ale muži milují

07.05.2018 | Krása a móda

Každá z nás vidí na svém těle nedostatky, které bychom nejraději neviděly. Stěžujeme si, zatímco se nakrucujeme před zrcadlem, a muž sledující naše trápení zpovzdálí jen nevěřícně kroutí hlavou. Jsou nedostatky, které ženy trápí a muži je nevidí, nebo je naopak dokonce zbožňují. Které to jsou?

Pihy

Ženy, které mají obličej posetý pihami, touží po porcelánově hladké pleti, jako mají panenky. Mužům ale připadají pihy atraktivní a roztomilé. Tvoří mladistvější výraz obličeje a rozhodně byste je neměly schovávat. Mužům se líbí.

Větší zadek

Každý muž se otočí za vysokou, štíhlou slečnou, ale doma po nich netouží. Mají rádi, když má žena křivky a je za co chytit. Větší zadek není na škodu, jen ho udržujte pevný.

Malá prsa

Mnoho žen je přesvědčeno, že muži touží po velkých ňadrech. Průzkum ale dokazuje, že drtivá většina mužů upřednostňuje prsa menší. Nejvíce mužů se shodlo u obrázku se slečnou, která měla velikost košíčku B. Zajímavé, že?

Pršák

Máte pršáček a nejraději byste kvůli němu absolvovala plastiku obličeje? Nezoufejte. Mužům připadají malé zvednuté nosíky roztomilé. To jen vám se nelíbí.

Přirozená vůně

Muži milují, když mohou cítit přirozenou vůni vaší kůže. Přebíjením drahými parfémy oslníte spíše ostatní ženy. Alespoň doma se nevoňte a dopřejte vašemu muži, aby mohl cítit vás samotnou. Mají to rádi.

Vlasy

Ženy rády upravují své vlasy a nemají rády, když jim ranní snahu někdo hatí. Muži se ale rádi v našich vlasech přehrabují a hladí nás po nich. Vykašlete se na laky a gely, rozpusťte hřívu a dovolte mu, aby vás v ní vískal.

Decentní make-up

Na ženách muži upřednostňují decentní a přirozené líčení spíše, než silné linky a tmavé stíny, hutný make-up či výrazné rtěnky. I přesto, že nám se výraznější líčení může zdát sexy, u mužů stále vede přirozenost.

Červenání

Při sebemenším rozrušení vám hoří tváře? Muži považují červenání za rozkošné. Vypadáte při tom jako malá, stydlivá holčička a to muže prostě chladnými nenechá. No řekněte, kterému muži se nelíbí uvádět ženy do rozpaků? Když se pak o svém úspěchu může přesvědčit ve vaší tváři, líbí se jim to o to víc.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat