Komentáře k článku

dovolenkářka 15.05.2018

Výborné řešení pro dovolenkáře. Často s manželem cestujeme a pravdou je, že žiletky moc neřeším. Na konci zájezdu se pak stydím i do plavek. I když je cena dost vysoká, Philips Lumeu pořídím. Manželovi také udělám radost :)

Bambula 15.05.2018

Kamarádka jí má a je moc spokojená, také uvažuji o koupi, brzy se blíží narozeniny :-D

noname 15.05.2018

preju si ho k jezisku uz druhym rokem a porad me nejak neposloucha*6* ale treba letos se konecne zlepsi a ja budu moct konecne zahodit tu ziletku ze ktery mi akorat tak chloupky zarustaji...

simčula 15.05.2018

Lumeu jsem vždycky chtěla vyzkoušet, ale trochu jsem se bála, abych nedala peníze za něco, co nefunguje. nakonec jsme se dohodly s kamarádkou a máme jí na půl a je supeeeerr:-)) mám jí slíbenou od manžela k narozeninám, abych se nemusela dělit:-)))

Máňa 15.05.2018

Zkoušela moje kamarádka a byla moc spokojena. Sama bych ráda vyzkoušela tento způsob, jak se zbavit chloupků, ale přístroj je na mě moc drahý. >:( Ale je to dobrý tip třeba pro "Ježíška".

Leňule 15.05.2018

Za mě to vypadá super! Ráda bych ji vyzkoušela, i ten návod na youtube je dost podrobný. Tak třeba dostanu dárek k narozkám...;)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat