4 situace, kdy opravdu oceníte IPL

07.05.2018 | Krása a móda

Zbavit se chloupků na dlouhé týdny, rychle a bezbolestně je snem snad každé ženy, ovšem v následujících případech vám IPL ošetření prokáže službu přímo neocenitelnou. Jaké to jsou?

Volání divočiny

Tak, právě jste si s partnerem nebo kamarádkou objednala zájezd do Peru. Budete spát tři týdny v autobuse a mýt se pouze v řece, takže je jasné, že chloupky jsou tím posledním, co byste během výpravy chtěla řešit. Proto rychle vezměte do ruky Philips Lumea, abyste do začátku dovolené stihla domácí IPL ošetření provést čtyřikrát vždy po dvou týdnech. Po tomto úvodním zahřívacím kole, které vám zabere zhruba dva měsíce, se už můžete těšit na nádherně hebké nohy, podpaží i další části těla až na neuvěřitelných 8 týdnů. Philips Lumea však oceníte i v případě, že se chystáte jen na jeden dva týdny k moři – nebudete muset řešit ani holení, ani zarůstající chloupky nebo holením a sluncem podrážděnou pokožku.

Máte děti

Jestliže se celý den staráte o děti a domácnost, případně k tomu zvládáte i práci, dobře víte, jak náročné je obhájit sama před sebou šestihodinový spánek a hodinu večerního klidu, kdy si můžete třeba zacvičit nebo si něco přečíst. A je logické, že své osekané osobní volno nebudete chtít trávit pravidelným holením. Ošetření pomocí Philips Lumea oceníte nejen pro jeho dlouhodobé účinky a možnost řešit chloupky jen jednou za osm týdnů přibližně čtvrt hodiny – ošetření obou lýtek zvládnete zhruba za 8,5 minuty, obou podpaží za 2,5 minuty, oblast bikin za 2 minuty a horní ret za 1,5 minuty. Bavit vás bude i to, že na každou partii máte k dispozici speciální nástavec, se kterým je ošetření ještě pohodlnější a rychlejší.

Ne, bolest ne!

Máte fobii ze sebemenší bolesti? Zub byste si nejraději nechala vrtat výhradně v narkóze, a když vám mají brát krev, jste vážně ohrožena infarktem? Pak si nejspíš nerozumíte ani s epilátorem, který nemilosrdně seká chloupky i s kořínky a nedělá to zrovna úplně něžně, ani s žiletkou, kterou se občas chtě nechtě říznete do kotníku, kolena nebo holeně. IPL ošetření pomocí Philips Lumea je oproti tomu doslova pohlazením – pouze přejíždíte po noze nebo jiné části těla a stisknutím tlačítka vysíláte ke kořínkům chloupků pulsní světlo, které je naprosto bezbolestně uspí, vyřadí ze hry a zpomalí jejich další růst. Pomocí senzoru SmartSkin si také nastavíte nejvhodnější intenzitu podle odstínu své pokožky, případně můžete zvolit intenzitu nižší, například pokud máte citlivou pokožku. 

Svoboda nade vše

Milujete svobodu, a to ve všem. Například na holení vás nebaví, že ho musíte praktikovat výhradně ve vaně nebo sprše. Philips Lumea můžete oproti tomu použít úplně kdekoliv, ať už s kabelem, nebo bez něj, tedy i v posteli při sledování oblíbeného seriálu nebo na terase. Philips Lumea navíc teď také můžete svobodně testovat až 90 dní a Philips vám garantuje vrácení peněz, pokud byste náhodou nebyla spokojená.  

Zajímá vás, jak ošetření pomocí Philips Lumea probíhá? Podívejte se zde







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat