Vsaďte letos na svěží zelené vůně

21.05.2018 | Krása a móda

Jarní příroda nepřestává uchvacovat svou nepřebernou škálou odstínů zeleně. Tvůrci parfémů uznávaných světových značek moc dobře vědí, kde čerpat inspiraci pro své jarní hity mezi vůněmi. Pučící květy, zelené traviny, křehké listy. Nevtíravá svěžest zelených akordů je s příchodem teplejších dní sázkou na jistotu. Které ze zelených parfémů by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti?

Novinka roku 2018: Gucci Bloom Acqua di Fiori


Gucci Bloom Acqua di Fiori

Novinka Gucci Bloom Acqua di Fiori by rozhodně měla zakořenit i na vašem nočním stolku. Křehkými akordy zeleně protkaná vůně je totiž jako stvořená pro nadcházející sluncem prozářenou sezonu. Decentní, osvěžující, půvabná.

S prvním nádechem ucítíte v Gucci Bloom Acqua di Fiori galbanum (výraznou aromatickou silici z kořene ločidla vonící po zelených listech) a pupeny černého rybízu, které se postupně prolínají s tóny omamné tuberosy, jasmínu a unikátního čínského zimolezu. Tak proč nezavřít oči a projít se rozkvetlou zahradou s novou Gucci Bloom Acqua di Fiori.

Sytě zelený smaragd mezi parfémy


Thierry Mugler Aura

Značce Thierry Mugler se opět podařilo vytvořit fenomenální vůni, která nenechá nikoho chladným. Garantujeme vám, že ze zeleného smaragdového srdce nové vůně Aura nespustíte oči. A co potom ta vůně!

Unikátní a inovativní zeleně-orientální vůně Aura opět rozděluje parfémové nadšence na dva tábory. Výbuch zelených akordů v úvodu není pro každého. Dejte však vůni Aura čas a odmění vás nezaměnitelnou a sladkou vanilkou s dřevitým podtónem. Gigantičnost výdrže vůně Thierry Mugler Aura je ohromující, tak proč si ji nedopřát také. 

Vsaďte na jistotu s nestárnoucí vůní Versense


Versace Versense

Nepatříte-li k těm, kteří by nutně potřebovali zkoušet stále nové a neobvyklé kombinace složek, sáhněte po léty osvědčené klasice Versace Versense.

Lehká, křehká a osvěžující vůně nepřestává ani po letech bavit. Líbivá a vkusná kombinace bergamotu, opuncie a zelených mandarinek na hřejivém základu ze santalového dřeva a pižma, které ještě doplňuje bohaté květinové srdce z jasmínu a narcisu, dělají z Versace Versense nekomplikovanou a univerzální vůni pro jakoukoli příležitost.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat